Werkwijze

Houten tuinhuis
Houten poolhouse
Houten bijgebouwen
Tuinhuis

Welkom:

Vechtdal Bouwsystemen b.v is een dynamisch bedrijf die gespecialiseerd is in het realiseren van hoogwaardige eikenhouten bijgebouwen, tuinhuizen, tuinhuis, tuinhuisjes, tuinpaviljoen, poolhouse, veranda, overkapping en landelijke schuren. Door onze liefde en passie voor het ambachtelijk vakwerk met eikenhout en larikshout, realiseren wij unieke projecten.

Maatwerk:

Wij realiseren hoogwaardige eikenhouten bijgebouwen geheel op maat en naar de wens van de opdrachtgever. Elk project is uniek en behandelen wij met uiterste zorg, passie en aandacht. Zowel grote als kleine projecten worden door ons gerealiseerd.

Ontwerp:

Uw ideeën en wensen staan voorop bij het ontwerpen van uw nieuwe exclusieve eikenhouten bijgebouw. Vooraf komen wij vrijblijvend bij u langs of nemen telefonisch contact met u op om uw wensen te bespreken, u te voorzien van deskundig advies en eventueel een prijsindicatie. Daarna maken wij aan de hand van uw wensen en ideeën een prachtig 3d ontwerp, waardoor u een perfect beeld hebt van uw nieuwe eikenhouten bijgebouwen.

Materialen:
 
Kwaliteit en duurzaamheid staan bij ons voorop. Daarom werken wij alleen met hoogwaardige materialen als eerste klas eikenhout en larikshout. Door deze hoogwaardige materialen op de juiste manier toe te passen en te verwerken gaat uw nieuwe bijgebouw tientallen jaren mee. 
 
Prefab bouwsysteem:
 
Wij hebben een uniek prefab bouwsysteem ontwikkeld waardoor wij uw maatwerk bijgebouw geheel prefab kunnen realiseren in onze werkplaats. De authentieke details en ambachtelijke vakwerk wordt in de werkplaats voorbereid, zodat u met plaatsing direct kunt bewonderen. 
Met ons uniek prefab systeem heeft u geen weken lang bouwoverlast op uw erf, en monteren wij snel en vakkundig in 1 a 2 dagen uw nieuwe bijgebouw.
 
Levertijd:
 
Door ons klantgericht werken, flexibele bedrijfsvoering en unieke bouwsysteem kunnen wij uw nieuwe eikenhouten bijgebouw, tuinhuis, tuinhuisjes, tuinpaviljoen, poolhouse, veranda, overkapping of landelijke schuur in 2-4 weken realiseren.
De levertijd wordt vooraf met u duidelijk afgestemd. Wij staan voor onze afspraken, vooraf weet u duidelijk waar u aan toe bent, en welke datum de levering en montage plaats vindt.
 
Prijzen/offerte:
 
Wij realiseren maatwerk bijgebouwen. Wij kunnen aan de hand van u wensen, direct u een indicatie geven welke kosten/prijzen voor uw nieuwe bijgebouw,tuinhuis, tuinhuisjes, tuinpaviljoen, poolhouse, veranda, overkapping of landelijke schuur er gemaakt moeten worden. Door korte verbinding en klantgericht werken, proberen wij altijd uw wensen, het budget en uiteraard uw exclusief product op elkaar af te stemmen. Neem vrijblijvend contact met ons op wanneer u informatie over prijzen wilt, of een uitgebreide offerte wenst.
 
 

Eikenhout

Eén van de hoogwaardigste en duurzaamste houtsoort is Eikenhout. Als firma bewerken wij Inlands eikenbalken tot prachtige authentieke kolommen en gebinten. Deze kolommen en gebinten vormen de draagconstructie voor een prachtige eikenhouten bijgebouw,tuinhuis, tuinhuisjes, tuinpaviljoen, poolhouse, veranda, overkapping of landelijke schuur.

Eikenhout is redelijk hard en sterk. Door zijn bruine robuuste uitstraling geeft het onze exclusieve bijgebouwen veel charme en uitstraling. Door de hoge duurzaamheidsklasse 2 gaan de eiken gebinten en kolommen meer dan 80 jaar onbehandeld mee. 

Het werken met eikenhout vraagt kennis en ambacht. Door de eikenhouten gebinten op de juiste manier te laten zagen en bewerken tot gebinten heeft u jaren lang plezier van een prachtige uitstraling en duurzaam hoogkwaliteit bijgebouw,tuinhuis, tuinhuisjes, tuinpaviljoen, poolhouse, veranda, overkapping of landelijke schuur.

Larikshout 

Het houtsoort lariks is een duurzaam en hoogwaardig. Door de natuurlijke uitstraling en prachtige oranje/bruine kleur geeft larikshout onze bijgebouwen ,tuinhuis, tuinhuisjes, tuinpaviljoen, poolhouse, veranda, overkapping of landelijke schuur veel uitstraling.

Larikshout valt onder duurzaamheidsklasse 3 en hoeft daardoor niet verduurzaamd of behandeld te worden tegen rotten, schimmels op andere weersinvloeden. Het houtsoort vergrijsd en krijgt een licht grijze tint, die landelijk en stijlvol aandoet.


houten tuinhuis met veranda houten tuinhuis met groendak Poolhouse eiken Tuinpaviljoen Eikenhout Schuur met veranda Landelijke schuur