Landelijke houten kapschuur met veranda op maat gemaakt.

 

Houten kapschuur

Wilt u een landelijke houten kapschuur bouwen? Kies dan voor een houten kapschuur met hoge kwaliteit, duurzaamheid en een landelijke uitstraling. Geen onderhoud maar toch tientallen jaren genieten van een prachtige houten kapschuur. Wij realiseren voor u exclusieve houten kapschuren geheel op maat. Met duurzame en eerlijke materialen als eerste klas eikenhout en larikshout, heeft uw nieuwe houten kapschuur niet alleen een hoge duurzaamheid maar ook een stijlvolle landelijke uitstraling. Door de natuurlijke vergrijzingproces worden deze houten kapschuren elk jaar mooier, en behoud het zijn kwaliteit en waarde. 

Of u nu op zoek bent naar een houten kapschuur voor opslag, garage of carport. Alle doeleinden zijn realiseerbaar. Zelfs het combineren van verschillende doeleinden als veranda, houten garage en houten carport is mogelijk in een houten landelijke kapschuur. Vooraf inventariseren wij uw wensen, en aan de hand van uw wensen maken wij een 3d ontwerp geheel vrijblijvend. Alle afmetingen zijn mogelijk, geisoleerd of ongeisoleerd uitvoerbaar, wij verzorgen een totaalpakket met fundatie, vloer, dakafwerking, binnenafwerking, dakgoten en hemelwaterafvoer. 

Deze landelijke houten kapschuren worden op ambachtelijke wijze gemaakt, met echte pen en gatverbindingen. Met oog voor authentieke details wordt uw nieuwe houten schuur vakkundig afgewerkt. Beoordeel zelf en laat u inspireren door de talloze foto's.

 


                          


houten schuur met veranda, eikenhouten schuur met veranda, landelijke schuur met veranda, grote veranda met schuur, houten veranda met schuur, eikenhouten schuur met grote veranda, offerte houten schuur met veranda, prijzen schuur met veranda, eikenhouten gebinten, eikenhout, larikshouten gebinten, robuuste eikenhouten schuur, robuuste schuur, robuuste schuur met veranda, eikenhouten schuren met veranda, maatwerk schuur, ambachtelijk maatwerk, nostalgische schuren, duurzaam, onderhoudsvrij.