Op zoek naar een stijlvolle houten schuur? Wij realiseren maatwerk houten schuren met duurzame en hoogwaardige houtsoorten als eiken en larikshout. Deze houten schuren worden op maat gemaakt, naar de wensen van onze opdrachtgevers. Kenmerkend van deze houten schuren is dat het een landelijke uitstraling bezit.

Landelijke houten schuur

Houten kapschuur

Landelijke houten schuur

Houten kapschuur

Landelijke houten schuur

Eiken Houten kapschuur

Landelijke houten schuur

Eiken Houten kapschuur

Landelijke houten schuur

Landelijke Eiken Houten kapschuur

Landelijke houten schuur

Landelijke Eiken Houten kapschuur

Landelijke houten schuur

Landelijke Houten kapschuur


Kapschuur Drents model

Wilt u een landelijke houten kapschuur bouwen? Kies dan voor een houten kapschuur met hoge kwaliteit, duurzaamheid en een landelijke uitstraling. Geen onderhoud maar toch tientallen jaren genieten van een prachtige houten kapschuur. Wij realiseren voor u exclusieve houten kapschuren geheel op maat. Met duurzame en eerlijke materialen als eerste klas eikenhout en larikshout, heeft uw nieuwe houten kapschuur niet alleen een hoge duurzaamheid maar ook een stijlvolle landelijke uitstraling. Door de natuurlijke vergrijzingproces worden deze houten kapschuren elk jaar mooier, en behoud het zijn kwaliteit en waarde. 

Of u nu op zoek bent naar een houten kapschuur voor opslag, garage of carport. Alle doeleinden zijn realiseerbaar. Zelfs het combineren van verschillende doeleinden als veranda, houten garage en houten carport is mogelijk in een houten landelijke kapschuur. Vooraf inventariseren wij uw wensen, en aan de hand van uw wensen maken wij een 3d ontwerp geheel vrijblijvend. Alle afmetingen zijn mogelijk, geisoleerd of ongeisoleerd uitvoerbaar, wij verzorgen een totaalpakket met fundatie, vloer, dakafwerking, binnenafwerking, dakgoten en hemelwaterafvoer.

 

 

Maak een vrijblijvende afspraak of vraag eerst een brochure aan.


Eiken kapschuur, lariks kapschuur, houten kapschuren, douglas kapschuur, kapschuur, kapschuren, kleine kapschuren, grote kapschuren, landelijke kapschuren, maatwerk kapschuren, robuuste kapschuur, maatwerk kapschuur, drentse kapschuur model, drentse kapschuren, drents model, maatwerk drentse kapschuur.