Uniek ontwerp: eikenhouten schuur met overkapping.

Voor een klant in Eindhoven hebben wij een prachtig eikenhouten schuur met overkapping ontworpen. 

Stijlvolle eikenhouten gebinten gecombineerd met geselecteeerd eerste klas lariks beschieting. Geheel op maat en naar wens van onze opdrachtgever ontworpen.

Deze eikenhouten schuur met overkapping is voorzien van een ingemetselde schoorsteen met houtkachel. De combinatie van een houten schuur met gemetselde schoorsteen geeft allure aan het eindresultaat.

Laat u inspireren door de foto's en het ontwerp, en informeer geheel vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Lees verder

Stijlvol ontwerp eikenhouten tuin overkapping met rieten dak.

Stijlvol ontwerp eikenhouten tuin overkapping met rieten dak.

Lees verder

Ontwerp: Stijlvolle eikenhouten poolhouse te 's-Gravenzande.

Ontwerp: Stijlvolle eikenhouten poolhouse te 's-Gravenzande.

Lees verder

Prachtig ontwerp eikenhouten schuur met tuinkamer.

 Stijlvol ontwerp eikenhouten schuur met tuinkamer. Deze eikenhouten schuur met tuinkamer is voorzien van robuust eikenhouten gebinten, vervaardigd met ambachtelijke pen en gatverbindingen.

Lees verder

Ontwerp: Eikenhouten bijgebouw met carport en berging. Voorzien van wellness, sauna en stoomcabine. Plaats Wassenaar

Ontwerp voor het plaatsen van een prachtige eikenhouten bijgebouw met carport en berging. Deze eikenhouten bijgebouw wordt voorzien van een relaxruimte met sauna en stoomcabine. Aan de voorzijde komt een eikenhouten carport waaronder de luxe auto geplaatst kan worden, en de berging dient voor opslag van tuinmateriaal. Dit ontwerp van  eikenhouten bijgebouw wordt geplaatst in Wassenaar.

 

Lees verder

Ontwerp: Eikenhouten bijgebouw, met overkapping voor jacuzzi, veranda met buitenkeuken en berging met Sauna. Plaats Rotterdam.

Ontwerp: Eikenhouten bijgebouw, met overkapping voor jacuzzi, veranda met buitenkeuken en berging met Sauna. Plaats Rotterdam. Ontwerp geheel op maat gemaakt naar de wens van de opdrachtgever. 

Lees verder

Ontwerp: Eikenhouten kapschuur met garage, overkapping en berging.

Voor een klant in Nijmegen is een prachtig klassiek eikenhouten schuur ontworpen. Geheel in overleg naar de wensen en eisen van de klant, is het nostalgisch ontwerp tot stand gekomen. Deze klassiek houten schuur is voorzien van een buitenkamer, garage, relax/hobby ruimte en grote opbergzolder. Door de robuust eikenhouten gebinten met pen en gatverbindingen in elkaar gezet, heeft deze klassiek houten schuur een sterke en stevige constructie. De zwarte larikshouten beschieting geeft deze klassiek houten schuur extra allure.

Lees verder