Luxe schuur met overkapping

Luxe schuur met overkapping opgebouwd in Luttelgeest!

Vandaag hebben onze vakmannen met trots een luxe schuur met overkapping opgeleverd in Luttelgeest! Deze prachtige toevoeging bevindt zich achterin de tuin en sluit perfect aan bij de huidige indeling.

De houten schuur Lees verder

Houten schuur met overkapping

Onze vakmannen hebben de afgelopen dagen hard gewerkt aan een prachtige houten schuur met overkapping, helemaal op maat gemaakt naar de wensen van de opdrachtgever.

De combinatie van robuuste lariks gebinten met zwart gepotdekselde bekleding zorgt voor een warme en Lees verder

Houten tuinhuis met terrasoverkapping

Recent opgeleverde project in Norg! Onze vakmannen hebben vandaag dit prachtige houten tuinhuis met terrasoverkapping afgerond en opgeleverd. Dit hoekmodel is perfect geïntegreerd in de tuin en zal dienen als ideale opslagruimte voor tuingereedschap, fietsen en diverse materialen. Maar dat Lees verder

Eiken bijgebouw Rotterdam

Nieuw Bijgebouw in Rotterdam!

Gisteren hebben onze vakmannen een prachtig bijgebouw opgeleverd in Rotterdam!  Dit schitterende bijgebouw is voorzien van een gezellige tuinkamer, waar onze klant het hele jaar door kan genieten van ontspanning en gezelligheid.

De tuinkamer wordt voorzien Lees verder

Houten tuinpaviljoen

Houten tuinpaviljoen aan het water!  Op een prachtige locatie hebben we dit stijlvolle paviljoen gebouwd, helemaal op maat en naar de wensen van onze opdrachtgever.

Het paviljoen dient als een ontspannende plek en atelier om in te werken. Het is Lees verder

Ontwerp

Ontdek de voordelen van een 3D-ontwerp voor uw bouwplannen! Wij brengen uw kapschuur of bijgebouw al in een vroeg stadium tot leven met gedetailleerde 3D-visualisaties.

Een 3D-ontwerp biedt niet alleen een helder beeld van uw plannen, maar laat uw droomproject Lees verder