Heerlijk wegdromen in de prachtige houten tuinpaviljoen 'marqués'.

Heerlijk wegdromen in de prachtige houten tuinpaviljoen 'marqués'. Wegtrekken in uw tuinpaviljoen en even los van de dagelijkse beslommeringen. Heerlijk  genieten van de charme en rust, met een wijntje of kopje thee.U ziet de schoonheid van de ambachtelijke detaillering, met veel liefde en passie wordt deze houten tuinpaviljoen gemaakt door de vakmannen. Deze houten tuinpaviljoen is geheel aan uw wensen aan te passen. 

Lees verder

Eikenhouten tuinhuis met tuinkamer hoekmodel.

Dagelijks zijn wij met passie bezig om uw buitenleven te verrijken. De fijne reacties van klanten over het eindresultaat geeft ons een extra stimulans. Gisteravond kregen wij deze foto's toegestuurd van een tevreden klant uit Zottegem. (België).

Laat u inspireren door de sfeer en uitstraling van een prachtige tuinkamer, en informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Lees verder

Stijlvolle eiken bijgebouw met carport, met ambachtelijk vakwerkdetails.

Na een dag werken heerlijk neerploffen in uw tuin, de geur en rust van het gezonde buitenleven inademen. Het buitenleven heeft ontzettend veel te bieden met een prachtige eiken bijgebouw met carport. Met een eiken bijgebouw bent u verzekerd van de hoogste kwaliteit en duurzaamheid, verder is onEen eiken bijgebouw is voor veel doeleinden te gebruiken. Zo kunt u een eikenhouten bijgebouw perfect gebruiken voor opslag, tuinkantoor, woning, tuinkamer, garage of hobbyruimte. Wij realiseren de eiken bijgebouwen geheel op maat naar uw wensen en de gebruikers doeleinde. Maatwerk wordt geleverd met oog voor detaillering en verhoudingen. Altijd maken wij bij een nieuw ontwerp een 3d visualisatie, zodat de details en uitstraling van tevoren duidelijk zijn.derhoud zoals verven of beitsen niet nodig, en wordt uw eiken bijgebouw door de vergrijzing elke dag en jaar mooier.

Lees verder

Luxe houten bijgebouw met riante tuinkamer.

Luxe houten bijgebouw met riante tuinkamer.

Dit luxe bijgebouw met een riante tuinkamer is onlangs geplaatst in Lummen (Belgié). De robuuste gebinten in combinatie met prachtige stalen ramen geven dit gebouw een stijlvolle uitstraling. 

 

Lees verder

Investeer deze zomer in uw buitenverblijf, en geniet optimaal van het gezonde buitenleven.

Heerlijk wegdromen in uw tuin. De gezonde buitenlucht ademen, heerlijk zon en de sfeer en charme van de natuurlijke houtsoorten. Met deze prachtige houten buitenverblijf kunt u deze zomer optimaal genieten van het gezonde buitenleven.

Lees verder

Sfeervol genieten van de zomer onder een stijlvolle houten overkapping.

Sfeervol genieten van de zomer onder een stijlvolle houten overkapping.

Deze prachtige foto's ontvingen wij van een klant uit Hardenberg. Zij genieten volop van het buitenleven onder een prachtige houten overkapping die vorige week door ons geplaatst is.

Lees verder

Stijlvolle eikenhouten poolhouse of terrasoverkapping op maat gemaakt.

Een prachtige eikenhouten poolhouse gelegen aan uw zwembad verrijkt uw buitenleven. Met prachtige zomerse temperaturen kunt u na het zwemmen optimaal genieten onder uw eikenhouten poolhouse. U proeft de sfeer van tijdloze schoonheid! Met deze houten poolhoue kunt u tot in de late avonduren genieten van het buitenleven. Terrasverwarmers of een houtkachel geven u op de koelere avonden extra warmte waardoor u optimaal kunt geniet van de sfeer die een eikenhouten poolhouse geeft. 

Lees verder

Luxe eiken Poolhouse.

Luxe eiken poolhouse 
Het ultieme buitenleven begint met een eiken poolhouse. Heerlijk na een frisse duik, ontspannen neerploffen op uw lounge onder uw eiken poolhouse. Met een glas wijn en goed boek wegdromen, de frisse buitenlucht inademen en genieten van sfeer die de eiken poolhouse bezit. 
De schoonheid van het ambachtsvak komt terug in de detaillering. Naast de robuust eiken gebintwerk, is deze eiken poolhouse geheel vervaardigt met traditionele pen en gatverbindingen. De schoonheid van het ambachtsvak komt terug in de detaillering. Naast de robuust eiken gebintwerk, is deze eiken poolhouse geheel vervaardigt met traditionele pen en gatverbindingen. 

Lees verder

Geniet dit voorjaar optimaal van het gezonde buitenleven met een stijlvolle houten tuinhuis.

Geniet dit voorjaar optimaal van het gezonde buitenleven met een stijlvolle houten tuinhuis. Zorg dat u optijd uw tuin, tuinhuis en buitenverblijf op orde heeft, om optimaal te genieten van het heerlijke voorjaar. Deze houten tuinhuis wordt geheel op maat gemaakt, van duurzame en hoogwaardige materialen als eerste klas eikenhout.

Lees verder

Stijlvolle eikenhouten overkapping met groendak.

Stijlvolle eikenhouten overkapping met groendak.Een prachtige eikenhouten tuinhuis met veranda, overkapping, tuinkamer of wellness, geheel voorzien van een sedum groendak. De combinatie tussen deze twee duurzame materialen geven een landelijke uitstraling. Bovendien is het geheel ecologisch verantwoord en bezit het door de toepassing van duurzame materialen een zeer lange levensduur. Deze eikenhouten overkapping worden op maat gemaakt, naar uw wensen en eisen. 

Lees verder

Luxe eiken Tuinkamer geplaatst in Rotterdam

Luxe eiken tuinkamer te Rotterdam.

In Rotterdam hebben wij weer klanten blij mogen maken met een prachtige eiken tuinkamer. Geplaatst aan de rand van het plaatsje Maassluis onder de rook van Rotterdam. De eiken tuinkamer is gemaakt van eerste klas eikenhout, en afgewerkt met traditionele pen en gatverbindingen. Geheel op maat en naar wens van onze tevreden opdrachtgever ontworpen, geprefabriceerd en in twee dagen op locatie geplaatst.

Lees verder

Sfeervol genieten onder een nostalgische tuinkamer.

Sfeervol genieten onder een nostalgische tuinkamer? Heerlijk genieten van het gezonde buitenlucht, met een terrasverwarmer of houtkachel zorgen dat de temperatuur behaaglijk is, zodat u er ook in het late najaar optimaal gebruik van kunt maken. De warme houtsoorten die zijn toegepast, zorgen voor een sfeervol en warmte volle sfeer en uitstraling. 

Lees verder

Klassiek houten schuur met carport geplaatst in Baarn.

Ook een opdrachtgever in Baarn is weer verrijkt met een prachtige eikenhouten schuur met carport. Geheel op maat gemaakt van robuust eiken gebinten in combinatie met zwart gepotdekselde wanden. Deze combinatie geeft een klassieke uitstraling aan deze houten schuur met carport. 

Lees verder

Houten kapschuur gebouwd in landelijke stijl.

Houten kapschuur gebouwd in landelijke stijl. Bent u op zoek naar een houten kapschuur? Wij realiseren eiken en larikshouten kapschuren geheel op maat en naar uw wensen. Stijlvolle detaillering, unieke uitstraling en tevens duurzaam en ecologische materiaaltoepassing. Deze houten kapschuren worden geheel prefab gemaakt in onze werkplaats in Hardenberg en in slechts 3 dagen compleet gemonteerd bij u ter plaatse.

Lees verder

Stijlvolle eiken poolhouse met pergola gerealiseerd.

In Raalte hebben wij afgelopen week een stijlvolle eikenhouten poolhouse met pergola geplaatst. Geheel maatwerk gebouwd tegen de bestaande rietgedekte villa. De robuust eikenhouten gebinten en kolommen dienen als draagconstructie, en zijn vervaardigt met ambachtelijke pen en gatverbindingen. Daartussen zwart gepotdekselde wandelementen dubbelzijdig bekleed. In de wandelementen zijn stalen ramen verwerkt met roedes en 6mm glas. Deze stalen ramen geven veel daglicht, maar ook een chique uitstraling. De vensters om deze stalen ramen zijn uiteraard weer vervaardigt van geselecteerd eerste klas eikenhout. 

Dit eiken poolhouse met pergola kenmerkt zich door de symmetrie die is doorgevoerd in de wandelementen en vakverdeling. Naast de symmetrie gaat dit eiken poolhouse met pergola ook geheel op in de stijl van de villa en omliggende terrein. De natuurstenen vloer en omliggende grindbak die is gerealiseerd door onze hovenier past geheel in de stijl en afwerking van dit eiken poolhouse met pergola.

Lees verder

Eiken kapschuur met luifel

Eikenkapschuur met luifel 

Met een eiken kapschuur kiest u voor kwaliteit en duurzaamheid. Bovendien heeft dit eiken kapschuur een landelijk karakter en een sfeervolle uitstraling. Wij realiseren al jaren exclusieve eiken kapschuren met luifels geheel op maat en naar de wens van de opdrachtgever. Uw idee wordt bij ons omgezet in een stijlvol eikenhouten kapschuur met luifel.Dit eiken kapschuur met luifel is geplaatst in Didam. Geheel naar wens van de opdrachtgever gebouwd en in slechts 1 dag ter plaatste gemonteerd. Alle gebinten en kolommen zijn van eerste klas geselecteerd eikenhout. Daardoor heeft dit eiken kapschuur een landelijke uitstraling en hoge duurzaamheid. De gepotdekselde wanden zijn behandeld in de kleur zwart. Naast de duurzaamheid is de combinatie van eiken gebinten en zwarte lariks planken een fraaie geheel.

Lees verder

Stijlvolle eikenhouten tuinhuis met overkapping geplaatst in Zeewolde.

Stijlvolle eikenhouten tuinhuis met overkapping geplaatst in Zeewolde. Dit houten tuinhuis past perfect in de landelijke omgeving. De authentieke stijl en ambachtelijke details sluiten naadloos aan bij de vrijstaande landelijke woonhuis.

Dit houten tuinhuis past perfect in de landelijke omgeving. De authentieke stijl en ambachtelijke details sluiten naadloos aan bij de vrijstaande landelijke woonhuis.

Lees verder

Exclusief eikenhouten bijgebouw opgeleverd in Balen.

In Balen (België) hebben wij afgelopen week een exclusief eikenhouten bijgebouw opgeleverd. Deze eiken bijgebouw is geheel op maat gemaakt, en past naadloos in het nieuwe tuinontwerp. De Engelse cottage stijl die u terug vindt in het ontwerp en de detaillering geven deze eiken bijgebouw de chique uitstraling die onze opdrachtgever wenste.

Lees verder

Geniet dit voorjaar optimaal van het gezonde buitenleven met uit nieuwe eikenhouten buitenverblijf.

Geniet dit voorjaar optimaal van het gezonde buitenleven met uit nieuwe eikenhouten buitenverblijf. Heerlijk ontspannen onder uw nieuwe buitenverblijf genieten van de rust en charme van het buitenleven. In uw buitenverblijf van alle gemakken voorzien zoals een buitenkeuken, koelkast, terrasverwarmer of houtkachel.

Lees verder

Eikenhouten tuinhuis met veranda op maat gemaakt.

Eikenhouten tuinhuis met veranda. Gelegen aan een prachtige vijver en landelijk aangelegde tuin, staat deze prachtige eikenhouten tuinhuis met veranda.De robuust eikenhouten kolommen en gebinten, en larikshouten gepotdekselde wanden geven deze eikenhouten tuinhuis met veranda de allure die u wenst.

Lees verder

Stijlvolle eikenhouten tuinkamer met overkapping geplaatst in Sluiskil.

Een prachtige eikenhouten tuinkamer met overkapping is deze week opgeleverd in Sluiskil. De karakteristieke eikenhouten gebinten in combinatie met gepotdekselde wanden geven deze eikenhouten tuinkamer met overkapping een stijlvolle uitstraling. Wij hebben deze eikenhouten tuinkamer met overkapping geheel op maat en naar wens van de opdrachtgever gerealiseerd.

Lees verder

Geniet optimaal van de warme zomeravonden in een sfeervolle eikenhouten tuinkamer.

Deze exclusieve eikenhouten tuinkamer 'Rustic' is een juweel in uw tuin. Stijlvolle uitstraling, uniek landelijk karakter en authentieke details geven uw nieuwe tuinkamer allure. Ook de charme en geur van de toegepaste houtsoorten eiken en lariks, geven u een oase aan rust wanneer u onder deze eikenhouten tuinkamer zit. Deze tuinkamers worden gemaakt op ambachtelijke wijze, waardoor in het eindresultaat de eeuwenoude ambachtsvak in haar schoonheid te bewonderen is. Prachtige eikenhouten gebinten met pen en gatverbinding vervaardigd. Wij werken met geselecteerd eiken en larikshout, waardoor u gegarandeerd kwaliteit treft. Door de toepassing van deze natuurlijke materialen, blijft uw tuin de landelijke en natuurlijke uitstraling behouden.

Lees verder

Nostalgisch houten schuren op maat gemaakt.

Deze nostalgisch houten schuur bezit charme en landelijke uitstraling. De eeuwenoude ambacht komt terug in de detaillering van deze houten schuur. Door het toepassen van duurzame en eerlijke materialen als eerste klas eiken en larikshout, bezit deze houten schuur een nostalgisch en landelijke uitstraling, hoge kwaliteit en lange levensduur. 

Lees verder

Authentiek eikenhouten tuinhuis met tuinkamer.

Na een dag hard werken heerlijk ontspannen genieten van het de rust, sfeer en gezonde buitenleven in uw eikenhouten tuinhuis met tuinkamer. De heerlijke geur van eikenhout ruiken, de houtkachel rustig op sfeervlam zetten en met een glas wijn op de lounge. In de gezonde buitenlucht maar toch niet in de tocht of wind, en met een buitenkeuken van alle gemakken voorzien. Steeds meer mensen zien de voordelen van het buitenleven met deze tuinkamer.

Lees verder

Luxe eikenhouten tuinkamer op maat gemaakt.

Luxe eikenhouten tuinkamer op maat gemaakt. Deze luxe eikenhouten tuinkamer is geheel op maat gemaakt van duurzame en eerlijke materialen als eerste klas eiken en larikshout. Met de authentieke details en landelijke uitstraling heeft deze houten tuinkamer de allure die u wenst. Daarnaast is deze luxe eikenhouten tuinkamer voorzien van houtkachel en buitenkeuken voor de optimale comfort en sfeer.

Lees verder

Eiken garage met carport. Maatwerk!

Op zoek naar een landelijke eikenhouten garage met carport?  Ook de charme en landelijke uitstraling geven deze garage met carport de allure die u wenst. Naast het parkeren van de auto onder de carport, is deze ook perfect te gebruiken om onder te loungen, bbq of rustig onder te zitten in de late avonduurtjes. 

Lees verder

Geniet dit voorjaar van uw nieuwe eikenhouten buitenverblijf.

 Geniet dit voorjaar van uw nieuwe eikenhouten buitenverblijf. Heerlijk ontspannen in uw tuin na een dag werken, de sfeer en charme proeven van het buitenleven, en daarbij optimaal genieten van het comfort van een eikenhouten buitenverblijf. Laat in inspireren door de talloze foto's van deze sfeervolle eikenhouten buitenverblijf, en vraag vrijblijvend informatie, prijzen en inspiratieboek aan.

Lees verder

Houten garage met grote carport op maat gemaakt.

Een houten garage met carport is voor veel doeleinden te gebruiken. Zo kunt u uw auto parkeren onder de carport, of tevens inrichten als overkapping of tuinkamer. Ook de garage is voor meerdere doeleinden te gebruiken, zoals opbergruimte, wellnessruimte of bijkeuken. Deze houten garage met carport wordt geheel op maat gemaakt naar uw wensen. Wij houden in het ontwerp rekening met de gebruikersdoeleind en tuinarchitectuur.

Lees verder

Nostalgische houten tuinhuis met luifel op maat gemaakt.

Nostalgische houten tuinhuis met luifel op maat gemaakt. Stijlvolle details geven deze houten tuinhuis met luifel een authentieke uitstraling. Daarnaast combineren de eikenhouten gebinten en kolommen met de zwarte larikshouten wandelementen prachtig. Laat u inspireren door de foto's van deze prachtige houten tuinhuis met luifel.

Lees verder

Eiken bijgebouw met stijlvolle tuinkamer geplaatst in Baarn.

In Baarn hebben wij afgelopen periode een prachtige eiken bijgebouw met stijlvolle tuinkamer mogen plaatsen. Deze eikenhouten bijgebouw met tuinkamer is voorzien van sedum groendak met 4 verschillende soorten vetplanten die per jaargetijde verkleuren. Tevens in de houten tuinkamer een vlondervloer met daarop een hottube en sfeervolle houtkachel. Kortom alles aanwezig om het hele jaar door volop te genieten van het gezonden en sfeervolle buitenleven.

Lees verder

Authentiek houten kapschuur met authentieke detaillering.

Het hele jaar door sfeervol genieten van het gezonde buitenleven? Met een prachtige houten kapschuur bent u verzekerd van sfeer en luxe die u wenst. In de kapschuur kunt u uw tuinspullen opbergen, en onder de tuinkamer kunt u heerlijk genieten van het buitenleven. Deze kapschuur met tuinkamer kunt u aanpassen, ontwerpen en invullen geheel naar uw wens. U bepaalt de richting, wij verzorgen het ontwerp en de detaillering. Laat u inspireren door de talloze foto's van deze houten kapschuur, en vraag vrijblijvend meer informatie aan.

Lees verder

Robuust houten overkapping op maat gemaakt.

 Een robuust houten overkapping om heerlijk onder te genieten van het gezonde buitenleven. Zelfs in de wintermaanden kunt u zitten onder uw robuust houten overkapping, met een terrasverwarmer of houtkachel wordt de temperatuur behaaglijk gemaakt. De voorzijde van de houten overkapping is goed af te sluiten door middel van roldeuren, glazen schuifwanden of automatische rolscreens. Daardoor kunt u heerlijk tot rust komen in uw nieuwe houten overkapping, even terug trekken van de dagelijkse beslommering en genieten van de charme en rust van deze houten overkapping.

Lees verder

Landelijke houten kapschuur met overkapping gemaakt van eerste klas eikenhout.

Landelijke houten kapschuur met overkapping gemaakt van eerste klas eikenhout. Deze landelijke houten kapschuur met overkapping is geheel op maat gemaakt. Het achterste gedeelte bestaat uit een ruime kapschuur met zolder, aan de voorzijde zit een ruime overkapping. 

Lees verder

Houten bijgebouw gemaakt van geselecteerd eerste klas eiken.

Een houten bijgebouw kan voor veel doeleinden worden gebruikt. Zo kunt u het gebruiken als opslag voor tuingereedschap, tuinkamer om heerlijk te relaxen, of hobby matig inrichten met zwembad, sauna, fitness of wellness. De houten bijgebouwen zijn goed te isoleren, en met behulp van een verwarming of houtkachel is de temperatuur zelfs in de winterseizoen aangenaam. Naast de aangename temperatuur heeft een houten bijgebouw ook een heerlijke geur en gezonde leefklimaat.

Lees verder

Eiken houten kapschuur met veranda op maat gemaakt.

Op zoek naar een stijlvolle en duurzame kapschuur met veranda voor in uw tuin of op uw erf? Dan kunnen wij u wellicht van dienst zijn. Al jaren lang bedienen wij onze particuliere opdrachtgevers van stijlvolle eikenhouten kapschuren met veranda's, luifels of tuinkamers. Als geen ander weten wij hoe belangrijk kwaliteit en duurzaamheid voor u zijn, daarom realiseren wij deze houten kapschuur met veranda geheel van duurzaam eerste klas eikenhout.

Lees verder

Stijlvolle houten schuur met platdak geplaatst in Dinteloord.

In Dinteloord hebben wij vorige week een prachtige eikenhouten schuur met platdak mogen plaatsen. Deze houten schuur met platdak is gemaakt van duurzame en eerlijke materialen als eerste klas eiken en larikshout. Robuust eikenhouten kolommen en gebinten, in combinatie met larikshouten potdeksel wanden, geven deze houten schuur een landelijke uitstraling. Deze schuur is op maat gemaakt en dient als opslag voor tuingereedschap en terras spullen.

Lees verder

Luxe eikenhouten tuinhuis met luifel op maat gemaakt.

Luxe eikenhouten tuinhuis met luifel op maat gemaakt van hoogwaardige materialen als eerste klas eiken en larikshout. Deze eikenhouten tuinhuis met luifel is behandeld met gekookte lijnzaadolie om de verwering tegen te gaan, en het geheel een luxe uitstraling te geven. Naast de luxe uitstraling kenmerkt deze eikenhouten tuinhuis met luifel zich door zijn authentieke details. Prachtige eikenhouten gebinten met traditionele pen en gatverbindingen brengen de eeuwen oude ambacht in haar schoonheid terug. Ook de ambachtelijke vakwerk spanten geven deze eikenhouten tuinhuis met luifel een unieke uitstraling.

Lees verder

Prachtige larikshouten bijgebouw-Trainingsruimte in opdracht gekregen.

In Dinteloord mogen wij volgende week een prachtige larikshouten bijgebouw plaatsen, die gebruikt gaat worden als trainingsruimte. Dit bijgebouw is geheel op maat gemaakt naar de wens van onze opdrachtgever. Alles wordt prefab voorbereid en in slechts enkele dagen compleet gemonteerd op een solide betonvloer.

Lees verder

Houten dierenopvang met overkapping gemaakt van duurzaam eikenhout.

Een houten dierenopvang met overkapping gemaakt van duurzaam eikenhout. De vraag van deze opdrachtgever was om een geïsoleerde houten garage te plaatsen die gebruikt ging worden als dierenopvang. Zij wilden graag hun egel opvang uitbreiden, en waren op zoek naar geschikte ruimte, die tevens een mooie uitstraling heeft en in de toekomst ook voor andere doeleinden gebruikt kan worden. 

Lees verder

Stijlvolle eikenhouten tuinhuisjes op maat gemaakt.

Op zoek naar een eikenhouten tuinhuisje in uw tuin? Wij realiseren maatwerk tuinhuisjes, met duurzame en eerlijke materialen als eerste klas eiken en larikshout. Deze authentieke tuinhuisjes worden vooraf ontworpen, en geheel prefab in slechts 1 dag bij u geplaatst op een solide fundatie.

Lees verder

Authentiek eikenhouten tuinhuis met tuinkamer.

Na een dag hard werken heerlijk ontspannen genieten van het de rust, sfeer en gezonde buitenleven in uw eikenhouten tuinhuis met tuinkamer. De heerlijke geur van eikenhout ruiken, de houtkachel rustig op sfeervlam zetten en een glas wijn op de lounge. In de gezonde buitenlucht maar toch niet in de tocht of wind, en met een buitenkeuken van alle gemakken voorzien. Steeds meer mensen zien de voordelen van het buitenleven en een tuinkamer.

Lees verder

Authentiek eiken bijgebouw met tuinkamer op maat gemaakt.

Deze authentiek eiken bijgebouw met tuinkamer is geheel op maat en naar de wens van onze tevreden opdrachtgever gerealiseerd. De combinatie van blank onbehandelde eiken gebinten en zwart gepotdekselde wandelementen geven een authentieke uitstraling. Naast de prachtige uitstraling van deze eiken bijgebouw met tuinkamer, bezit het natuurlijk ook een landelijk karakter en is het geheel duurzaam en onderhoudsarm.

Lees verder

Ontdek de charme van een eiken bijgebouw.

De charme van een eikenhouten bijgebouw gaat verder dan alleen de stijlvolle uitstraling. De aangename geur van eikenhout geeft u rust en tevens laat het u opbloeien in de landelijke sferen. Deze eiken bijgebouwen zijn zeer duurzaam en gemaakt van eerlijke en ecologische materialen. Met een eiken bijgebouw heeft u een eerlijk product met toch een lange levensduur, en kunt jaren zorgeloos genieten van het gezonde buitenleven. 

Lees verder

Houten tuinhuis met overkapping en brandhoutberging geplaatst te Hardenberg.

Afgelopen week is er weer een stijlvol houten tuinhuis met overkapping en brandhoutberging opgeleverd in Hardenberg. De tuin loopt aan de achterzijde schuin, het tuinhuis is met deze schuinte mee gebouwd. Daardoor mag met recht gezegd worden dat deze houten tuinhuis met overkapping en brandhoutberging geheel op maat gemaakt is. Naast de toegepaste maatwerk, is deze houten tuinhuis met overkapping en brandhoutberging geheel gemaakt van duurzame en eerlijke materialen als eerste klas larikshout.

Lees verder

Prachtige eikenhouten tuinhuis met veranda hoekmodel geplaatst in Groesbeek.

Afgelopen periode hebben wij een prachtige eikenhouten tuinhuis met veranda variant hoekmodel mogen plaatsen in Groesbeek. Deze eikenhouten tuinhuis met veranda is geheel prefab op maat gemaakt en in slechts enkele dagen gemonteerd. 

Lees verder

Stijlvolle eikenhouten tuinhuis met tuinkamer opgeleverd in Andijk. (Noord Holland)

Ook in Andijk (Noord Holland) is deze week weer een prachtige eikenhouten tuinhuis met tuinkamer opgeleverd. Deze eikenhouten tuinhuis met tuinkamer is geheel op maat gemaakt en als prefab bouwpakket geleverd en door de opdrachtgever zelf gemonteerd.

Lees verder

Stijlvol eindresultaat eikenhouten tuinhuis met veranda te Hengelo

Afgelopen periode hebben wij een prachtige eikenhouten tuinhuis met veranda mogen plaatsten in Hengelo. De eerste orientatie gesprekken aan de telefoon waren prettig, en na de eerste afspraak bij deze klant in Hengelo was het ontwerp en de offerte akkoord. Vechtdal Bouwsystemen mocht bij deze klant hun gewenste eikenhouten tuinhuis met veranda bouwen geheel op maat en naar hun wensen.

Lees verder

Eikenhouten bijgebouw met veranda en carport geplaatst te Groesbeek.

Afgelopen week hebben wij een prachtige eikenhouten bijgebouw met veranda en carport mogen plaatsen te Groesbeek. Deze eikenhouten bijgebouw met veranda en carport is geheel op maat gemaakt met de duurzame en eerlijke materialen als eerste klas eiken en larikshout.

Lees verder

Robuust eikenhouten tuinhuis met veranda geplaatst in Den Ham.

 In Den Ham hebben wij een prachtige robuust eikenhouten tuinhuis met veranda mogen plaatsen. Deze robuuste tuinhuis met veranda is over de gehele breedte van de tuin geplaatst, en dient daarmee als erfafscheiding. Aan de linkerzijde van deze robuust houten tuinhuis zit een brandhoutopslag, in het midden een grote veranda en aan de rechterzijde een berging voor opslag en tuingereedschap.

Lees verder

Landelijk eikenhouten tuinkamer opgeleverd in Twello.

In Twello hebben wij een prachtige eikenhouten tuinkamer mogen plaatsen bij onze tevreden opdrachtgever. Deze tuinkamer ligt aan een prachtige vijver, en in een bosrijke omgeving. Dit resulteert in een sfeervol en stijlvol eindresultaat. 

Lees verder

Landelijke houten tuinhuis met veranda opgeleverd in Markelo.

In Markelo hebben wij een prachtig landelijke houten tuinhuis met veranda mogen plaatsen en opleveren. Het eindresultaat met binneninrichting en omliggende tuin, geeft een goed beeld van de schoonheid van deze landelijke tuinhuis met veranda.

Lees verder

Authentiek eikenhouten tuinpaviljoen geplaatst in Den Haag.

In Den Haag heeft Vechtdal bouwsystemen afgelopen week een authentiek eikenhouten tuinpaviljoen geplaatst. Deze Houten tuinpaviljoen is door onze vakkundige montageteam geheel prefab geplaatst in slechts 1 werkdag. De robuust eikenhouten kolommen en gebinten in combinatie met prachtige larikshouten wandbekleding geeft deze houten tuinpaviljoen een authentiek karakter.

Lees verder

Stijlvolle houten tuinhuis met overkapping geplaatst in Hardenberg.

Deze week hebben wij een prachtige eikenhouten tuinhuis met overkapping mogen plaatsen bij onze tevreden opdrachtgever in Hardenberg. Onder de grote houten overkapping is er ruimte genoeg om met een grote groep plaats te nemen. De berging geeft meer als voldoende opslagruimte voor fietsen en tuingereedschap.

Lees verder

Eikenhouten bijgebouw met veranda en sauna.

Een prachtige eikenhouten bijgebouw met veranda en sauna opgeleverd in Wierden. Deze eikenhouten bijgebouw met veranda en sauna is geheel op maat gemaakt. De authentieke details en rustieke uitstraling geven deze eikenhouten bijgebouw een stijlvolle uitstraling.

Lees verder

Eikenhouten tuinhuis met carport geplaatst in Groningen.

Een stijlvolle eikenhouten tuinhuis met carport geplaatst in Groningen. De natuurlijk bosomgeving combineert uitstekend met de landelijke bouwstijl en uitstraling van deze eikenhouten tuinhuis met carport.

Lees verder

Nostalgisch larikshouten schuur met paardenstal opgeleverd in Maarn.

Een prachtige larikshouten schuur met paardenstal opgeleverd in Maarn. De landelijke look en authentieke bouwstijl geven deze larikshouten schuur een unieke uitstraling. Deze prachtige schuur is gebouwd op een betonnen gestorte vloer, en terrasraam metselwerk. Hier treft u het eindresultaat die wij u met gepaste trots laten zien.

Lees verder

Regels voor vergunningvrij bouwen versoepeld.

Afgelopen periode is er veel veranderd betreft het vergunningvrij bouwen. De regels van overheid en gemeenten zijn soepeler en eenvoudiger geworden, waardoor de particuliere klant haar bouwwerken in veel gevallen vergunningvrij mag bouwen.

Lees verder

Authentiek eikenhouten tuinhuis met veranda geleverd en gemonteerd in Utrecht.

In Utrecht is door onze vakmannen een prachtige authentiek eikenhouten tuinhuis met veranda opgeleverd. Deze eikenhouten tuinhuis met veranda wordt gebruikt als buitenkamer om relax te genieten van het buitenleven.

Lees verder

Stijlvolle eikenhouten berging met overkapping geplaatst in Ruinerwold.

Een prachtige eikenhouten berging met overkapping is opgeleverd in Ruinerwold. Deze houten berging met overkapping is geheel op maat gemaakt, naar de wensen van onze opdrachtgever.

Lees verder

Landelijk eikenhouten schuur met overkapping

Een prachtig landelijk eikenhouten schuur met overkapping geplaatst in Kwintsheul. Deze eikenhouten schuur met overkapping is geheel op maat gemaakt, en prefab in twee dagen gemonteerd ter plaatse.

Lees verder

Robuust eikenhouten tuinhuis met veranda geplaatst in Ommen.

Robuust eikenhouten tuinhuis met veranda geplaatst in Ommen. Prachtige kolommen en gebinten van robuust eikenhout. Deze eikenhouten tuinhuis met veranda is stijlvol gepositioneerd aan een vijver.

Lees verder

Landelijk houten Atelier geplaatst in Den Haag.

In den Haag hebben onze vakmensen een stijlvolle landelijk houten atelier geplaatst die gebruikt gaat worden voor vele doeleinden, zoals cursussen, kantine en verkooppunt. Deze houten atelier is geheel op maat gemaakt met hoogwaardige materialen als eerste klas larikshout.

Lees verder

Sfeervol genieten het buitenleven en de zomer temperaturen.

Met een prachtige tuinkamer, veranda, overkapping of poolhouse, kunt u deze zomer optimaal gieten van het buitenleven. 

Lees verder

Stijlvolle eikenhouten tuinhuis met veranda geplaatst in Breskens (Zeeland).

Gisteren hebben onze vakmannen een prachtige eikenhouten tuinhuis met veranda geplaatst en opgeleverd in Breskens. (Zeeland). Geheel prefab geplaatst op een betonnen fundament. 

Lees verder

Eikenhouten bijgebouw geplaatst in Aalst.

Authentiek eiken bijgebouw geplaatst in Aalst. (België). Geheel op maat gemaakt, naar wens van onze opdrachtgever. 

Lees verder

Nostalgisch eikenhouten tuinhuis met overkapping opgeleverd in Wijhe.

Ook in Wijhe is een prachtige eikenhouten tuinhuis met overkapping geplaatst. De nostalgische zwarte beschietingplanken in combinatie met eikenhouten gebinten en kolommen geven een stijlvolle uitstraling.

Lees verder

Exclusief eikenhouten tuinhuis met tuinkamer opgeleverd in Heerenveen.

 Ook Heerenveen is weer een prachtige exclusief eikenhouten tuinhuis met tuinkamer rijker. Deze eikenhouten tuinhuis met tuinkamer is exclusief, duurzaam, onderhoudsarm en vervaardigt van hoogwaardig eerste klas eikenhout.

Lees verder

Stijlvolle eikenhouten tuinhuizen, bijgebouwen, kapschuren, veranda's en overkappingen.

Stijlvolle eikenhouten tuinhuizen, bijgebouwen, veranda's, kapschuren en overkappingen geheel op maat gemaakt. 

Lees verder

Landelijk eikenhouten poolhouse gerealiseerd in Aarschot. (België)

In Aarschot (Belgié) hebben wij deze week een prachtig eikenhouten poolhouse geplaatst. Deze eiken poolhouse is prachtig gelegen aan een grote vijver, en luxe zwembad.

Lees verder

Luxe eikenhouten bijgebouw geplaatst in de omgeving Rotterdam.

Deze luxe eikenhouten bijgebouw is geleverd en gemonteerd in de omgeving van Rotterdam. Een eiken bijgebouw geheel op maat gemaakt naar de wens van onze tevreden opdrachtgever.

Lees verder

Eikenhouten tuinhuis en overkapping met groendak opgeleverd in Zwolle.

Eikenhouten tuinhuis en overkapping met groendak opgeleverd in Zwolle. Gemaakt van duurzame en onderhoudsarme materialen als eerste klas eiken en larikshout. 

Lees verder

Foto's eindresultaat houten overkapping met berging te Rotterdam.

Afgelopen periode is er een stijlvolle eikenhouten overkapping met berging geplaatst in Rotterdam. Foto's van het eindresultaat treft u hier.

Lees verder

Houten garage met veranda opgeleverd in Almelo

Houten garage met veranda opgeleverd in Almelo. Geheel op maat naar wens van onze opdrachtgever.

Lees verder

Stijlvolle houten kapschuur met overkapping opgeleverd in Wijchen.

Vandaag heeft ons bouwteam een stijlvolle eikenhouten kapschuur met overkapping opgeleverd in Wijchen.

Lees verder

Prachtige eikenhouten veranda opgeleverd in Heist op den Berg (België)

Gisteren hebben wij een prachtige eikenhouten veranda geplaatst en opgeleverd in Heist op den Berg (België)

Lees verder

Met een houten tuinkamer kunt u optimaal genieten van het gezonde buitenleven.

 Optimaal genieten van het gezonde buitenleven? Een houten tuinkamer verlengt uw buitenseizoen.Met een stijlvolle houten tuinkamer kunt u zorgeloos genieten van het gezonde buitenklimaat.  De sfeer van een houten tuinkamer, in combinatie met de geur van eikenhout, geeft een oase aan rust. U proeft de charme van eerlijke en natuurlijke materialen.

Lees verder

Houten tuinpaviljoen 'Quendalure'

Kom tot rust in een prachtige houten tuinpaviljoen 'Quendalure', en geniet van de sfeer en rust die het buitenleven u in het voorjaar geeft.

Lees verder

Houten tuinkamer met veranda opgeleverd

Prachtige eiken houten tuinkamer met veranda opgeleverd. Geheel op maat gemaakt naar de wensen van onze opdrachtgever. 

Lees verder

Stijlvolle eikenhouten overkapping opgeleverd in Born. (Limburg)

 Bij speeltuin de Paddestoel in Born hebben wij een prachtige eikenhouten overkapping geplaatst.

Lees verder

Prachtige exclusieve larikshouten bijgebouw met grote veranda.

 Een prachtige larikshouten bijgebouw met grote veranda is gemonteerd en opgeleverd in Rotterdam. Exclusief maatwerk met landelijk karakter.

Lees verder

Eikenhouten bijgebouw met carport. Ingericht met luxe wellness/relaxruimte.

Prachtig eikenhouten bijgebouw met groendak en met wellness.              

Lees verder

Robuust eikenhouten tuinhuis met carport opgeleverd in België

Een prachtige eikenhouten tuinhuis met carport is deze week geplaatst en opgeleverd in Scherpenheuvel (België)

Lees verder

Nostalgisch tuinhuis met tuinkamer in Neede.

Dit voorjaar optimaal genieten van het buitenleven? Met een nostalgisch tuinhuis met grote tuinkamer verlengt u uw buitenseizoen. 

Lees verder

Houten tuinhuis met luifel opgeleverd in Woerden.

 In Woerden is een prachtig eiken houten tuinhuis met luifel opgeleverd. Geheel naar wens en tevredenheid van onze opdrachtgever.

Lees verder

Ontwerp klassiek eiken houten Schuur.

 Voor een klant in Nijmegen is een prachtig klassiek eikenhouten schuur ontworpen. Geheel in overleg naar de wensen en eisen van de klant, is het nostalgisch ontwerp tot stand gekomen.

Lees verder

Subsidie op groendak. Bijgebouwen/tuinhuizen/overkappingen of landelijke schuren.

Wanneer u een duurzaam groendak op uw bijgebouw, tuinhuis, overkapping of landelijke schuur wenst dan kunt u bij de meeste gemeenten subsidie ontvangen tot wel € 30,-- tot 50,-- per m2.

Lees verder

Authentiek eikenhouten tuinhuis met overkapping.

Exclusief maatwerk met oog voor stijlvolle details.

Lees verder

Houten Schuur

 Op zoek naar een houten schuur? Wij realiseren voor uw duurzame hoogwaardige houten schuren geheel op maat en naar uw wensen. Onze houten schuur wordt gemaakt van eerlijke materialen als eerste klas eikenhout en larikshout. Een houten schuur kan bij onze firma geheel prefab gemaakt worden.

Lees verder

Luxe eikenhouten tuinhuis met overkapping

Geheel maatwerk  

Lees verder

Authentiek eikenhouten carport met garage.

Zoekt u een prachtige carport voor uw klassieke auto?

Lees verder

Eikenhouten bijgebouw met buitenkeuken.

Stijlvolle eikenhouten bijgebouw met op maat gemaakte buitenkeuken.

Lees verder

Ontdek de charme en stijlvolle uitstraling van een eikenhouten bijgebouw in de natuur.

Prachtig eikenhouten bijgebouw dat opgaat in de natuurlijke omgeving. Gelegen aan een vijver in een bosrijke omgeving geeft dit bijgebouw allure.

Lees verder

Eikenhouten tuinkamer met groendak geplaatst.

Eikenhouten tuinkamer met groendak geplaatst en opgeleverd in Belgie. Deze stijlvolle eikenhouten buitenkamer is geheel op maat en naar wens van de klant gemaakt.

Lees verder

Eikenhouten bijgebouwen geheel op maat gemaakt.

Prachtig eikenhouten tuinhuis of bijgebouw met een landelijke uitstraling en een robuust karakter. Deze eikenhouten bijgebouwen worden geheel op maat gemaakt met eerlijke en duurzame materialen als eersteklas eikenhout en larikshout.

Lees verder

Authentiek eikenhouten bijgebouw met tuinkamer geplaatst in Twello!

Dit prachtige eikenhouten bijgebouw met tuinkamer is geheel op maat gemaakt met hoogwaardige duurzame materialen als eersteklas eikenhout en larikshout.

Lees verder

Eikenhouten tuinhuis met veranda als bouwpakket geleverd.

 In de afgelopen periode hebben we weer prachtige projecten geleverd en gemonteerd in Nederland en Belgie.

Lees verder

Unieke eikenhouten bijgebouw met groendak opgeleverd!

 Uniek eikenhouten bijgebouw met groendak.

Lees verder

Foto impressie eikenhouten bijgebouw opgeleverd in Limburg (NL).

Lees verder

Foto's van gerealiseerde tuinhuis met veranda in België.

Lees verder

Stijlvolle eikenhouten tuinhuizen, veranda's, bijgebouwen, overkappingen, tuinkamers en landelijke schuren.

 Geniet in de zomer van een stijlvol eikenhouten tuinhuis, veranda, bijgebouw, overkapping of tuinkamer.

Lees verder

Luxe eikenhouten tuinhuis met veranda gemonteerd in Limburg.

 Luxe eikenhouten tuinhuis met veranda gemonteerd in Limburg. Deze eikenhouten tuinhuis met veranda is geheel op maat en naar de wens van onze opdrachtgever gerealiseerd. 

Lees verder

Eikenhouten tuinhuis met veranda in landelijke stijl gebouwd.

Afgelopen periode heeft Vechtdal bouwsystemen weer een stijlvol landelijk tuinhuis met veranda opgeleverd in Vroomshoop (Overijssel).      

Lees verder

Klassieke eikenhouten schuur met veranda opgeleverd!

Afgelopen periode is er door Vechtdal Ambachtelijke Bouwsystemen een prachtige eikenhouten schuur met grote veranda opgeleverd in Den Ham (Overijssel). 

Lees verder