type Deluxe

Met de luxe variant eikenhouten tuinhuis met veranda hebt u het pareltje op uw erf. De schoonheid van eikenhouten gebinten die op traditionele wijze met ambachtelijke pen en gat verbinding in elkaar worden gezet geeft uw nieuwe tuinhuis een exclusieve uitstraling. De eikenhouten gebinten en kolommen zijn met ambachtelijk vakmanschap en authentieke verbindingen in elkaar gezet. Daarbij geven de larikshouten wandelementen een sfeervol karakter aan uw nieuwe eikenhouten tuinhuis met veranda. Het nostalgisch hang- en sluitwerk geven een landelijke uitstraling. Na verloop van jaren neemt dit eikenhouten tuinhuis met veranda een natuurlijke kleur aan en krijgt het een zilvergrijze uitstraling. Daardoor wordt het nog meer een landelijk en sfeervol geheel. Wilt u dit vergrijzen liever niet, dan is dat tegen te gaan door middel van behandeling met lijnzaadolie.

 

 

houten-tuinhuis-5 - Tuinhuis met veranda Deluxe
houten-tuinhuis-4 - Tuinhuis met veranda Deluxe
houten-tuinhuis-8 - Tuinhuis met veranda Deluxe
houten-tuinhuis-3 - Tuinhuis met veranda Deluxe
Maatwerk
Wij realiseren hoogwaardige eikenhouten tuinhuizen geheel op maat en naar de wens van de opdrachtgever. Elk project is uniek en behandelen wij met uiterste zorg, passie en aandacht. 
Ontwerp
Aan de hand van uw wensen en ideeën maken wij een prachtig 3d ontwerp, waardoor u een perfect beeld hebt van uw eikenhouten tuinhuis met veranda
Afspraak
Vooraf komen wij vrijblijvend bij u langs of nemen telefonisch contact met u op om uw wensen te bespreken, u te voorzien van deskundig advies en eventueel een prijsindicatie. 
Levertijd
Door ons klantgericht werken, flexibele bedrijfsvoering en unieke bouwsysteem kunnen wij uw tuinhuis binnen 3-6 weken realiseren. Wij staan voor onze afspraken, vooraf weet u duidelijk waar u aan toe bent, en welke datum de levering en montage plaats vindt.

Vraag: Inspiratieboek of prijsaanvraag:

     

     

    1-Vechtdal-BS-95-e1512037433320 - Tuinhuis met veranda Deluxe