tuinhuis-met-veranda-7 - Tuinhuis met veranda excellent tuinhuis-met-veranda-4-1 - Tuinhuis met veranda excellent  tuinhuis-met-veranda-2 - Tuinhuis met veranda excellent    tuinhuis-met-veranda-7 - Tuinhuis met veranda excellent

 

 

type 'Excellent'

Stijlvol eikenhouten tuinhuis met veranda geheel op maat gemaakt. Door klantgericht werken, passie voor het ambacht en oog voor stijlvolle details realiseren wij door heel Nederland en België unieke tuinhuizen met veranda's. Door te werken met hoogwaardig eersteklas eikenhout en larikshout bezit uw nieuwe eikenhouten tuinhuis met veranda een zeer lange levensduur. In uw nieuwe tuinhuis met veranda proeft u de charme en sfeer van eikenhout. U kunt zorgeloos vele jaren genieten van een oase aan rust in uw nieuwe eikenhouten tuinhuis met veranda.

Maatwerk
Wij realiseren hoogwaardige eikenhouten tuinhuizen geheel op maat en naar de wens van de opdrachtgever. Elk project is uniek en behandelen wij met uiterste zorg, passie en aandacht. 
Materialen
Wij werken alleen met hoogwaardige materialen als eerste klas eikenhout en larikshout. Door deze hoogwaardige materialen op de juiste manier toe te passen en te verwerken gaat uw nieuwe tuinhuis met veranda tientallen jaren mee. 
Ontwerp
Aan de hand van uw wensen en ideeën maken wij een prachtig 3d ontwerp, waardoor u een perfect beeld hebt van uw eikenhouten tuinhuis met veranda
Afspraak
Vooraf komen wij vrijblijvend bij u langs of nemen telefonisch contact met u op om uw wensen te bespreken, u te voorzien van deskundig advies en eventueel een prijsindicatie. 
Levertijd
Door ons klantgericht werken, flexibele bedrijfsvoering en unieke bouwsysteem kunnen wij uw tuinhuis binnen 3-6 weken realiseren. Wij staan voor onze afspraken, vooraf weet u duidelijk waar u aan toe bent, en welke datum de levering en montage plaats vindt.

Vraag: Inspiratieboek of prijsaanvraag:

     

     

    1-Vechtdal-BS-95-e1512037433320 - Tuinhuis met veranda excellent