Houten-tuinhuis-met-veranda-1 - Tuinhuis met veranda large
grote-tuinkamer-met-berging-7 - Tuinhuis met veranda large
grote-tuinkamer-met-berging-15 - Tuinhuis met veranda large
grote-tuinkamer-met-berging-13 - Tuinhuis met veranda large

type 'Large'

Een prachtige eikenhouten tuinhuis met veranda geeft uw buitenseizoen extra allure. Door de stijlvolle karakter en sfeervolle uitstraling van eikenhout gaat u optimaal genieten van het buitenseizoen.Wij zijn gespecialiseerd in maatwerk. Zowel kleine als grote eikenhouten tuinhuizen met veranda's kunnen wij geheel voor u op maat maken. Door klantgericht werken, passie voor het ambachtsvak en oog voor stijlvolle details realiseren wij al jaren voor klanten de meest unieke eikenhouten tuinhuizen met veranda's. Door te werken met hoogwaardige materialen als eerste klas eikenhout en larikshout is uw nieuwe eikenhouten tuinhuis met veranda geheel ondershoudsarm en bezit het een lange levensduur.

 

 

Maatwerk
Wij realiseren hoogwaardige eikenhouten tuinhuizen geheel op maat en naar de wens van de opdrachtgever. Elk project is uniek en behandelen wij met uiterste zorg, passie en aandacht. 
Materialen
Wij werken alleen met hoogwaardige materialen als eerste klas eikenhout en larikshout. Door deze hoogwaardige materialen op de juiste manier toe te passen en te verwerken gaat uw nieuwe tuinhuis met veranda tientallen jaren mee. 
Ontwerp
Aan de hand van uw wensen en ideeën maken wij een prachtig 3d ontwerp, waardoor u een perfect beeld hebt van uw eikenhouten tuinhuis met veranda
Afspraak
Vooraf komen wij vrijblijvend bij u langs of nemen telefonisch contact met u op om uw wensen te bespreken, u te voorzien van deskundig advies en eventueel een prijsindicatie. 
Levertijd
Door ons klantgericht werken, flexibele bedrijfsvoering en unieke bouwsysteem kunnen wij uw tuinhuis binnen 3-6 weken realiseren. Wij staan voor onze afspraken, vooraf weet u duidelijk waar u aan toe bent, en welke datum de levering en montage plaats vindt.

Vraag: Inspiratieboek of prijsaanvraag:

     

     

    1-Vechtdal-BS-95-e1512037433320 - Tuinhuis met veranda large