Luxe eikenhouten tuinkamer op maat gemaakt.

26 januari 2016

Luxe eikenhouten tuinkamer op maat gemaakt. Deze luxe eikenhouten tuinkamer is geheel op maat gemaakt van duurzame en eerlijke materialen als eerste klas eiken en larikshout. Met de authentieke details en landelijke uitstraling heeft deze houten tuinkamer de allure die u wenst. Daarnaast is deze luxe eikenhouten tuinkamer voorzien van houtkachel en buitenkeuken voor de optimale comfort en sfeer.

Het buitenleven bloeit op, steeds meer mensen zien de voordelen van het gezonden en sfeervolle buitenleven. Met een prachtige eikenhouten tuinkamer in uw tuin wordt uw buitenleven aangenamer. U bent met een tuinkamer voorzien van alle gemakken die u wenst. Een buitenkeuken, koelkast en en barbeque zorgen dat de luxe die u binnen gewent bent, nu ook buiten treft. Naast deze luxe bent u niet afhankelijk van het weer, en kunt u zowel bij warme als ook koude dagen heerlijk genieten van de buitencharme en rust. De houtkachel zorgt dat de temperatuur behaaglijk is, en geeft tevens veel sfeer.

Uiteraard sluiten uw wensen niet naadloos aan bij dit ontwerp, en wilt u mischien de tuinkamer groter, kleiner of anders ingedeeld hebben. Dit kan uiteraard, wij realiseren maatwerk naar uw wensen en ideeen. Daarom komen wij altijd vooraf vrijblijvend bij u langs om uw wensen te bespreken, de mogelijkheden te bekijken en uitleg te geven over onze eikenhouten tuinkamers.

Met moderne programmering kunnen wij uw wensen vertalen in een prachtig 3d ontwerp van uw nieuwe eikenhouten tuinkamer. Dit 3d ontwerp geeft u een perfect beeld van uw nieuwe tuinkamer.

Meer informatie over eikenhouten tuinkamers.

Eikenhouten tuinkamer

Eiken_houten_tuinhuis_met_veranda_(1) - Luxe eikenhouten tuinkamer op maat gemaakt.

Eikenhouten tuinkamer

Eiken_houten_tuinhuis_met_veranda_(10) - Luxe eikenhouten tuinkamer op maat gemaakt.

Eikenhouten tuinkamer

Eiken_houten_tuinhuis_met_veranda_(15) - Luxe eikenhouten tuinkamer op maat gemaakt.

Eikenhouten tuinkamer

Eiken_houten_tuinhuis_met_veranda_(12) - Luxe eikenhouten tuinkamer op maat gemaakt.