Robuust houten overkapping op maat gemaakt.

7 januari 2016

Houten overkapping

Een robuust houten overkapping om heerlijk onder te genieten van het gezonde buitenleven. Zelfs in de wintermaanden kunt u zitten onder uw robuust houten overkapping, met een terrasverwarmer of houtkachel wordt de temperatuur behaaglijk gemaakt. De voorzijde van de houten overkapping is goed af te sluiten door middel van roldeuren, glazen schuifwanden of automatische rolscreens. Daardoor kunt u heerlijk tot rust komen in uw nieuwe houten overkapping, even terug trekken van de dagelijkse beslommering en genieten van de charme en rust van deze houten overkapping.

Sfeer en warmte zijn belangrijke aspecten bij het ideale buitenleven. Daarom werken wij met warme materiaalsoorten als eikenhout. Deze houtsoort straalt warmte uit, en de geur die eikenhout bezit geeft een oase aan rust. Het buitenleven komt daarmee optimaal tot leven. 

Als geen ander weten wij hoe belangrijk kwaliteit en duurzaamheid voor u is. De jaarlijkse onderhoud die kosten en vooral veel tijd vergt, zijn met een eikenhouten overkapping verleden tijd. Het hout van deze houten overkapping wordt niet behandeld, en gaat onbehandelt tientallen jaren mee. De eikenhouten gebinten en kolommen worden vers gezaagd, en verwerkt. 

Omdat elke tuin haar eigen ontwerp en afmetingen heeft, bouwen wij deze houten overkapping geheel op maat. Wij passen het ontwerp aan naar uw wensen, en uw tuinontwerp. Details worden perfect afgestemd met behulp van een 3d ontwerp. Naast de modulering van uw houten overkapping, ontvangt u ook een duidelijke en heldere offerte waarin alle condities en prijzen staan vermeld.

Wanneer u meer informatie, of eens een vrijblijvend gesprek wenst, kunt u ons altijd bellen of mailen.

Houten overkapping

Houten_overkapping_(1) - Robuust houten overkapping op maat gemaakt.

Houten overkapping

Houten_overkapping_(2) - Robuust houten overkapping op maat gemaakt.

 

Houten overkapping

Houten_overkapping_(4) - Robuust houten overkapping op maat gemaakt.

Houten overkapping

Houten_overkapping_(5) - Robuust houten overkapping op maat gemaakt.