Tuinhuis met veranda deluxe

10 maart 2018
Tuinhuis met veranda deluxe

Tuinhuis met veranda deluxe

Met de luxe variant eikenhouten tuinhuis met veranda hebt u het pareltje op uw erf. De schoonheid van eikenhouten gebinten die op traditionele wijze met ambachtelijke pen en gat verbinding in elkaar worden gezet geeft uw nieuwe tuinhuis een exclusieve uitstraling.

De eikenhouten gebinten en kolommen zijn met ambachtelijk vakmanschap en authentieke verbindingen in elkaar gezet. Daarbij geven de larikshouten wandelementen een sfeervol karakter aan uw nieuwe eikenhouten tuinhuis met veranda. Het nostalgisch hang en sluitwerk geven een luxe uitstraling. Na verloop van jaren vermengd deze eikenhouten tuinhuis met veranda zich met de natuur en krijgt een zilvergrijze uitstraling. Daardoor geeft het een landelijk en sfeervolle uitstraling. Dit vergrijzen is tegen te gaan door middel van behandeling met lijnzaadolie.

Wanneer u interesse heeft, kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen en een digitaal of fysiek inspiratieboek opvragen. Tevens is het ook mogelijk om een prijsopgave of vrijblijvend gesprek op locatie aan te vragen. Één van onze vertegenwoordigers komt dan geheel vrijblijvend bij u ter plaatse om de situatie te bekijken, uw wensen te bespreken en aan de hand daarvan, u te voorzien van deskundig advies. Naast deze mogelijkheden bent u uiteraard ook altijd welkom bij onze vestiging om onder genot van een kop koffie of thee de mogelijkheden te bespreken.

Houten tuinhuis met veranda

houten-tuinhuis-1-600x400 - Tuinhuis met veranda deluxe

Houten tuinhuis met veranda houten-tuinhuis-2-600x400 - Tuinhuis met veranda deluxe

Houten tuinhuis met veranda houten-tuinhuis-3-600x400 - Tuinhuis met veranda deluxe

Houten tuinhuis met veranda houten-tuinhuis-4-600x400 - Tuinhuis met veranda deluxe

Houten tuinhuis met veranda houten-tuinhuis-5-600x400 - Tuinhuis met veranda deluxe

Houten tuinhuis met veranda houten-tuinhuis-6-600x400 - Tuinhuis met veranda deluxe

Houten tuinhuis met veranda houten-tuinhuis-7-600x400 - Tuinhuis met veranda deluxe

Houten tuinhuis met veranda houten-tuinhuis-8-600x400 - Tuinhuis met veranda deluxe