Eikenhouten bijgebouw geplaatst in Aalst.

8 juli 2015

Authentiek eiken bijgebouw geplaatst in Aalst. (België). Geheel op maat gemaakt, naar wens van onze opdrachtgever. De overkapping aan de rechterzijde dient als overdekt terras voor de jacuzzi, het middelste gedeelte zal worden voorzien van een sauna met stoomcabine, en aan de rechterzijde een grote garage waarin de auto, tuintractor en overige materialen geplaatst kunnen worden.

De robuust sterke eiken kolommen en liggers zijn op traditionele wijze gemaakt met pen en gatverbindingen. Daartussen potdeksel wanden van eerste klas geselecteerd larikshout. Deze houtsoorten zijn duurzaam, onderhoudsarm en bezitten een lange levensduur. 

De nostalgische eikenhouten ramen en deuren zijn gemaakt van eerste klas gedroogd eikenhout, en afgewerkt met zwart rustiek beslag. De combinatie van deze eikenhouten deuren en ramen met dit rustiek beslag geeft een stijlvolle uistraling.

Het dak is afgewerkt met dakbeschot en opnieuw verbeterd hollandse dakpannen. Deze zijn te verkrijgen in de kleuren grijs-antraciet en rood. De prachtige look van deze hollandse dakpannen maken uw eikenhouten bijgebouw compleet af.

Deze eiken bijgebouw is geheel prefab gemaakt in onze werkplaats in Hardenberg, en in twee dagen geplaatst en gemonteerd in Aalst.

fundatie_130 - Eikenhouten bijgebouw geplaatst in Aalst.