Houten tuinkamer

Het is altijd leuk als tevreden klanten terug komen wanneer ze verhuizen. 4 jaar geleden een overkapping geplaatst in Kralingen, nu in Bleiswijk een luxe tuinkamer mogen plaatsen. Voorzien van schuifwanden, kachel en een poort. #vakwerk # Bleiswijk Lees verder

Stijlvolle Houten Overkapping

In het prachtige plaatsje Tollebeek, gelegen aan de Ijsselmeer, hebben wij een stijlvolle houten overkapping mogen plaatsen. Geheel op maat gemaakt naar de stijl van een vorig project houten overkapping te Ommen elders op de site.

De opdrachtgever heeft gekozen Lees verder

Eiken Overkapping

Is dit geen plaatje? Prachtige eiken overkapping met 2 ruimtes. Aan de linkerzijde zit een tuinkamer met loungeset. De rechterzijde is voorzien van jacuzzi, douche en relaxruimte.

Deze overkapping is geheel van eikenhout gemaakt, robuust eiken gebinten met pen en Lees verder

Kapschuur

Vlak voor onze vakantie hebben wij deze prachtige kapschuur mogen plaatsen te Lettele. Geheel op maat en naar de wensen van onze opdrachtgever.

De kapschuur is gemaakt van eiken gebinten gecombineerd met gepotdekselde wandbekleding. De vakwerkspanten dragen de dakconstructie en Lees verder

Showmodel.

Showmodel.

Om onze klanten nog beter te kunnen informeren over prachtige bijgebouwen, bouwen wij bij onze werkplaats een stijlvolle showmodel tuinkamer.

Bezoekt u ons in de toekomst dan verwelkomen wij u in onze nieuwe showroom. U krijgt daar de juiste Lees verder

Houten tuinatelier.

Houten tuinatelier.

Ondanks de hitte gaan onze vakmannen de laatste week volop door om nog een aantal klanten blij te maken met een prachtig bijgebouw.

Deze houten tuinatelier met veranda is vandaag opgeleverd te Heilige Landstichting.

De sedum groendak bloeit Lees verder