Bedrijfsprofiel

Welkom bij Vechtdal Ambachtelijke Bouwsystemen BV, uw partner in ambachtelijk vakmanschap en op maat gemaakte houten bijgebouwen voor uw tuin en woning.

Met een diepgewortelde passie voor nostalgisch en exclusief bouwen hebben we gedurende vele jaren onze expertise ingezet om authentieke eikenhouten constructies te realiseren in Nederland, België en Duitsland. Ons bedrijf, opgericht door vakman Henk Plaggenmars met 35 jaar ervaring in de houtbouw, is uitgegroeid tot een toonaangevende speler in de wereld van houten bijgebouwen. Henk, als grondlegger van dit bedrijf, heeft jarenlang met passie en inspanning gewerkt aan de opbouw van ons bedrijf. Als familiebedrijf werken Henk's twee zoons met dezelfde passie en gedrevenheid aan het dagelijks realiseren van unieke projecten.

Onze specialisatie omvat het ontwerpen, bouwen en plaatsen van authentieke eikenhouten bijgebouwen, tuinhuizen, overkappingen, poolhouses, tuinpaviljoens, veranda's en kapschuren. Duurzaamheid, hoogwaardige kwaliteit en exclusiviteit vormen de kern van ons bedrijf.

Bij Vechtdal Bouwsystemen kunt u rekenen op:

  • Hoogwaardig maatwerk: Elk project wordt met precisie uitgevoerd, afgestemd op uw specifieke wensen.
  • Klantgerichte benadering: Uw tevredenheid staat centraal. Wij streven naar een nauwe samenwerking om uw dromen werkelijkheid te maken.
  • Duurzame en onderhoudsarme producten: Onze bijgebouwen zijn niet alleen esthetisch, maar ook gebouwd om lang mee te gaan met minimale inspanningen voor onderhoud.
  • Persoonlijk, deskundig advies en ondersteuning: Ons ervaren team staat klaar om u te begeleiden van concept tot realisatie, met deskundig advies op maat.
  • Snelle en betrouwbare levering en montage: We begrijpen het belang van efficiëntie. U kunt vertrouwen op tijdige levering en professionele montage.

Bij Vechtdal Ambachtelijke Bouwsystemen combineren we traditie met modern vakmanschap, resulterend in tijdloze, stijlvolle bijgebouwen waar u vele jaren plezier aan zult beleven. Neem contact met ons op en ontdek hoe wij uw project kunnen transformeren in een uniek meesterwerk.

21-Vechtdal-BS-137 - Profiel