Bedrijfsprofiel

Vechtdal Ambachtelijke Bouwsystemen BV is een dynamisch ambachtsbedrijf met een specialisatie in op maat gemaakte houtbouwprojecten.

Met een diepgewortelde passie voor nostalgisch en exclusief bouwen, heeft ons bedrijf zich gedurende vele jaren toegelegd op het realiseren van authentieke eikenhouten constructies in Nederland, België en Duitsland.

De onderneming werd opgericht door Henk Plaggenmars, een vakman met maar liefst 35 jaar ervaring in de houtbouw, die samen met zijn zonen zijn eigen onderneming heeft gestart. Onze specialisatie omvat het ontwerpen, bouwen en plaatsen van authentieke eikenhouten bijgebouwen, tuinhuizen, overkappingen, poolhouses, tuinpaviljoens, veranda's en kapschuren. Duurzaamheid, hoogwaardige kwaliteit en exclusiviteit vormen de hoekstenen van ons bedrijf.

We streven naar klantgericht werk en elk project wordt door ons omgetoverd tot een uniek meesterwerk. Maatschappelijk verantwoord ondernemen is een integraal onderdeel van onze bedrijfsfilosofie, waarbij we onderhoudsvriendelijke en duurzame materialen gebruiken om stijlvolle authentieke houten bijgebouwen, tuinhuizen, overkappingen, veranda's en kapschuren te creëren, waarvan u vele jaren plezier zult beleven.

Bij Vechtdal Bouwsystemen kunt u rekenen op:

  1. Hoogwaardig maatwerk
  2. Een klantgerichte benadering
  3. Duurzame en onderhoudsarme producten
  4. Persoonlijk, deskundig advies en ondersteuning
  5. Snelle en betrouwbare levering en montage
bedrijfprofiel_Team - Profiel