Tuinhuizen

Stijlvolle eikenhouten tuinhuizen zijn goed te combineren met een veranda, overkapping of tuinkamer. Door de authentieke details en duurzame materiaaltoepassing zoals eiken- en larikshout kunt u met deze tuinhuizen tientallen jaren zorgeloos vooruit.

Overkappingen

Een stijlvolle houten overkapping waaronder u sfeervol kunt genieten van het buitenseizoen? Even heerlijk terugtrekken onder uw overkapping en ultiem genieten van het gezonde buitenleven.

Tuinpaviljoen

Een houten tuinpaviljoen is de plek waar u heerlijk kunt ontspannen en genieten. De sfeer en charme van de duurzame toegepaste materialen als eersteklas eiken- en larikshout geven een nostalgische romantiek aan dit houten tuinpaviljoen.

Kapschuren

U ziet de stoere en robuuste uitstraling van onze kapschuren. De oeroude pen- en gatverbindingen in de robuuste eikenhouten kolommen en liggers zorgen voor een hoge kwaliteit en uitstraling.

Landelijke Schuren

Wilt u een landelijke houten schuur bouwen? Kies dan voor een houten schuur met hoge kwaliteit, duurzaamheid en een landelijke uitstraling. De landelijke schuren worden geheel naar uw wensen ontworpen en gerealiseerd.

Bijgebouwen

Een luxe bijgebouw is voor vele doeleinden te gebruiken. Of u nu op zoek bent naar een atelier, tuinkantoor of slaapruimte, een eikenhouten bijgebouw biedt het comfort, de uitstraling en de sfeer  die u wenst.

Maatwerk
Wij realiseren hoogwaardige eikenhouten bijgebouwen geheel op maat en naar de wens van de opdrachtgever. Elk project is uniek en behandelen wij met uiterste zorg, passie en aandacht. Zowel grote als kleine projecten worden door ons gerealiseerd.

Ontwerp
Uw ideeën en wensen staan voorop bij het ontwerpen van uw nieuwe, exclusieve eikenhouten bijgebouw. Vooraf komen wij vrijblijvend bij u langs of nemen telefonisch contact met u op, om uw wensen te bespreken en u te voorzien van deskundig advies.

Levertijd
Door ons klantgerichte werken, flexibele bedrijfsvoering en unieke bouwsysteem kunnen wij uw nieuwe eikenhouten bijgebouw, tuinhuis, tuinpaviljoen, poolhouse, veranda, overkapping, kapschuur of landelijke schuur in 2-4 weken realiseren.