Optimaal genieten van het buitenleven

Heerlijk wegdromen in een prachtig houten bijgebouw, even los van de dagelijkse beslommeringen en optimaal genieten van de rust. De plek in uw tuin om tot rust te komen verdient aandacht. Daarom besteden wij uiterste aandacht aan details, materiaalgebruik en uitstraling. U ziet de schoonheid van de ambachtelijke detaillering terug in onze bijgebouwen.

Tuinhuizen

Met een eikenhouten tuinhuis kiest u voor kwaliteit en duurzaamheid. Bovendien heeft eikenhout een landelijk karakter en een sfeervolle uitstraling. 

Overkapping

Een stijlvolle eikenhouten overkapping waaronder u sfeervol kunt genieten van het buitenseizoen? Vechtdal bouwsystemen realiseert het met ambachtelijk maatwerk. 

Tuinpaviljoen

Een houten tuinpaviljoen is de plek waar u heerlijk kunt ontspannen. De sfeer en charme van de materialen geven een nostalgische romantiek aan dit houten tuinpaviljoen.

Kapschuren

Met een eikenhouten kapschuur kiest u voor kwaliteit en duurzaamheid. Bovendien heeft eikenhout een landelijk karakter en een sfeervolle uitstraling.

Landelijke Schuren

Wilt u een landelijke houten schuur bouwen? Kies dan voor een houten schuur met hoge kwaliteit, duurzaamheid en een landelijke uitstraling. 

Bijgebouwen

Wij ontwerpen en realiseren maatwerk bijgebouwen en tuinhuizen in de landelijke stijl. 

Maatwerk

Wij realiseren hoogwaardige eikenhouten bijgebouwen geheel op maat en naar de wens van de opdrachtgever. Elk project is uniek en behandelen wij met uiterste zorg, passie en aandacht. Uw ideeën en wensen staan voorop bij het ontwerpen van uw nieuwe exclusieve eikenhouten bijgebouw. Vooraf komen wij vrijblijvend bij u langs of nemen telefonisch contact met u op om uw wensen te bespreken, u te voorzien van deskundig advies en eventueel een prijsindicatie.

Maatwerk

Wij realiseren hoogwaardige eikenhouten bijgebouwen geheel op maat en naar de wens van de opdrachtgever. Elk project is uniek en behandelen wij met uiterste zorg, passie en aandacht. Zowel grote als kleine projecten worden door ons gerealiseerd.

Ontwerp

Uw ideeën en wensen staan voorop bij het ontwerpen van uw nieuwe exclusieve eikenhouten bijgebouw. Vooraf komen wij vrijblijvend bij u langs of nemen telefonisch contact met u op om uw wensen te bespreken, u te voorzien van deskundig advies.

Levertijd
Door ons klantgericht werken, flexibele bedrijfsvoering en unieke bouwsysteem kunnen wij uw nieuwe eikenhouten bijgebouw, tuinhuis, tuinhuisjes, tuinpaviljoen, poolhouse, veranda, overkapping of landelijke schuur in 2-4 weken realiseren.