Houten kapschuur

Met een eikenhouten kapschuur kiest u voor kwaliteit en duurzaamheid. Bovendien heeft eikenhout een landelijk karakter en een sfeervolle uitstraling. Wij realiseren al jaren exclusieve eikenhouten kapschuren geheel op maat en naar de wens van de opdrachtgever. Uw idee wordt bij ons omgezet in een stijlvol eikenhouten kapschuur. Vanuit onze ervaring met ambachtelijke houtbouw, liefde voor hout en oog voor details realiseren wij door heel Nederland en België al jaren kapschuren met veranda's, overkappingen en tuinkamers. U treft op deze website talloze referentieprojecten waardoor u de schoonheid en allure van een eikenhouten kapschuur zelf kunt bewonderen en beoordelen. Onze ervaren vaktimmerlieden maken uw kapschuur met passie en ambacht en kunnen het geheel bij u ter plaatse in 2 dagen monteren. Door het gebruik van hoogwaardig materiaal als eikenhout en larikshout bezit uw nieuwe kapschuur een lange levensduur en geniet u vele jaren van een kapschuur met allure!

Kapschuur met veranda

Wilt u een landelijke houten kapschuur bouwen? Kies dan voor een houten kapschuur met hoge kwaliteit, duurzaamheid en een landelijke uitstraling.

Kapschuur met tuinkamer

Een eikenhouten kapschuur met grote tuinkamer is een meerwaarde op uw erf. De prachtige authentiek uitstraling van deze houten kapschuur met tuinkamer geeft uw tuin een sfeervol karakter.

Kapschuur met overkapping

Een eikenhouten schuur met grote overkapping is een meerwaarde op uw erf. De prachtige authentiek uitstraling van deze houten schuur met overkapping geeft uw tuin een sfeervol karakter.

Kapschuur met luifel

Met een eikenhouten kapschuur kiest u voor kwaliteit en duurzaamheid. Bovendien heeft eikenhout een landelijk karakter en een sfeervolle uitstraling.