Kapschuur met veranda

Wilt u een landelijke houten kapschuur bouwen? Kies dan voor een houten kapschuur met hoge kwaliteit, duurzaamheid en een landelijke uitstraling.

Kapschuur met luifel

Met een eikenhouten kapschuur kiest u voor kwaliteit en duurzaamheid. Bovendien heeft eikenhout een landelijk karakter en een sfeervolle uitstraling. 

Kapschuur met tuinkamer

Een eikenhouten kapschuur met grote tuinkamer is een meerwaarde op uw erf. De prachtige authentiek uitstraling van deze houten kapschuur met tuinkamer geeft uw tuin een sfeervol karakter.

Kapschuur met overkapping

Een eikenhouten schuur met grote overkapping is een meerwaarde op uw erf. De prachtige authentiek uitstraling van deze houten schuur met overkapping geeft uw tuin een sfeervol karakter.

 

Houten kapschuur

Welkom op de pagina van houten kapschuren, waar u diverse voorbeelden en informatie kunt vinden over kapschuren. De populariteit van houten kapschuren is momenteel groter dan ooit, dankzij hun stijlvolle en sfeervolle uitstraling. Een kenmerkend element van het kapschuurmodel is dat de noklijn niet in het midden van het dak ligt, maar naar voren verschoven is. Hierdoor heeft de achterzijde een verlaagd gedeelte. We bouwen zowel grote als kleine houten kapschuren en maken veelvuldig gebruik van duurzame en hoogwaardige materialen zoals eiken- en larikshout. Dit zorgt ervoor dat een kapschuur vele jaren onderhoudsvrij meegaat, zodat u er tientallen jaren zorgeloos van kunt genieten.

Een houten kapschuur wordt vaak gecombineerd met een overkapping, tuinkamer, luifel of veranda. Een deel van de schuur of berging dient voor de opslag van tuingereedschap en fietsen, terwijl een overkapping, tuinkamer of luifel ideaal is om onder te zitten. Bovendien is het mogelijk dit af te sluiten met volledig glazen schuifwanden of stalen ramen en te verwarmen met een houtkachel of terrasverwarmer, zodat u het hele jaar door optimaal van het buitenleven kunt genieten.

Wij ontzorgen u gedurende het hele proces. Vooraf komen wij vrijblijvend bij u langs om de mogelijkheden van een nieuwe kapschuur in uw tuin te bespreken. Vervolgens ontwerpen wij uw houten kapschuur met behulp van 2D- of 3D-programma's, zodat u een perfect beeld krijgt van uw nieuwe schuur. Elk detail wordt met u afgestemd, waarna wij uw kapschuur als prefab bouwpakket zorgvuldig in onze werkplaats vervaardigen. Onze enthousiaste opbouwteams plaatsen uw kapschuur in slechts enkele dagen, waarna u er met volle teugen van kunt genieten.

Ervaringen

Prachtig eindresultaat

Rated 5,0 out of 5

Vorige week heeft Vechtdal een prachtig tuinhuis met veranda bij ons geplaatst. Vanaf eerste moment prettig contact en super tevreden over het eindresultaat.

4923d08050e157f3edc8a249af787db6?s=96&d=mm&r=g - Kapschuur
Rob

Fantastisch tuinhuis

Rated 5,0 out of 5

Afgelopen zomer (2017) is er bij ons een tuinhuis geplaatst, geheel naar onze wens.

We hebben goede contacten gehad met zowel de verkoper als de montagemedewerkers.

We zijn zeer tevreden over het resultaat.

Een exclusief stuk vakmanschap wat te zien is in o.a. de pen en gat verbindingen.

We hopen er nog lang van te kunnen genieten en zullen dit mooie tuinhuis promoten.

028474f02d34f83f4fa03b4bdd083cc4?s=96&d=mm&r=g - Kapschuur
Fam. Tromp

Vraag: Inspiratieboek of prijsaanvraag:

     

     

    1-Vechtdal-BS-95-e1512037433320 - Kapschuur