eiken-tuinkamer-5 - Tuinhuis met tuinkamer Deluxe
eiken-tuinkamer-2 - Tuinhuis met tuinkamer Deluxe
eiken-tuinkamer-7 - Tuinhuis met tuinkamer Deluxe
eiken-tuinkamer-7-1 - Tuinhuis met tuinkamer Deluxe

Type 'deluxe'

Met het model eiken tuinhuis met tuinkamer type ‘Deluxe’ vindt u een combinatie van tuinhuis met een riante tuinkamer. De uitgekiende constructie van stevige eikenhouten gebinten en kolommen in combinatie met lariks beschietingplanken en de toepassing van hergebruikte of nieuwe dakpannen geeft deze tuinkamer een eigentijdse uitstraling. Met deze exclusieve tuinkamer van Vechtdal Bouwsystemen kunt u bijna alle seizoenen van het jaar genieten van de buitenlucht en zon. Het geheel is onderhoudsarm door gebruik van duurzame materialen. Elk bouwwerk van ons is uniek omdat het op maat gemaakt word en heeft zijn eigen charme. 

 

 

Maatwerk
Wij realiseren hoogwaardige eikenhouten tuinhuizen geheel op maat en naar de wens van de opdrachtgever. Elk project is uniek en behandelen wij met uiterste zorg, passie en aandacht. 

Materialen
Wij werken alleen met hoogwaardige materialen als eerste klas eikenhout en larikshout. Door deze hoogwaardige materialen op de juiste manier toe te passen en te verwerken gaat uw nieuwe tuinhuis met veranda tientallen jaren mee. 

Ontwerp
Aan de hand van uw wensen en ideeën maken wij een prachtig 3d ontwerp, waardoor u een perfect beeld hebt van uw eikenhouten tuinhuis met veranda

Afspraak
Vooraf komen wij vrijblijvend bij u langs of nemen telefonisch contact met u op om uw wensen te bespreken, u te voorzien van deskundig advies en eventueel een prijsindicatie. 

Levertijd
Door ons klantgericht werken, flexibele bedrijfsvoering en unieke bouwsysteem kunnen wij uw tuinhuis binnen 3-6 weken realiseren. Wij staan voor onze afspraken, vooraf weet u duidelijk waar u aan toe bent, en welke datum de levering en montage plaats vindt.

Vraag: Inspiratieboek of prijsaanvraag:

     

     

    1-Vechtdal-BS-95-e1512037433320 - Tuinhuis met tuinkamer Deluxe