Tuinpaviljoen Marques

De houten tuinpaviljoen type 'Marques' straalt nostalgie en sfeeruit. Kenmerkend de prachtige glas in lood ramen met daarom heen eikenhouten gebinten en kolommen.

Tuinpaviljoen Quendalure

Deze stijlvolle houten tuinpaviljoen type 'Quendalure' straaltlandelijke schoonheid en rust uit. Prachtige eikenhouten vakwerkspanten en gebinten geven deze houten tuinpaviljoen de allure die u zoekt. 

 

Houten Tuinpaviljoen

Welkom op de pagina van houten tuinpaviljoenen. Een houten tuinpaviljoen vormt dé ideale plek voor ontspanning en genot. De sfeer en romantiek van de gebruikte duurzame materialen, zoals eersteklas eiken- en larikshout, verlenen dit houten tuinpaviljoen een nostalgische uitstraling. Omdat wij begrijpen dat kwaliteit en duurzaamheid belangrijk voor u zijn, werken wij uitsluitend met eerlijke en ecologische materialen, waaronder eersteklas eiken- en larikshout. Al deze houtsoorten zijn FSC-gecertificeerd en met grote zorg geselecteerd. Met toewijding en vakmanschap bouwen wij uw houten tuinpaviljoen volledig naar uw wensen en eisen.

Een op maat gemaakt houten tuinpaviljoen kan voor diverse doeleinden dienen. Het kan fungeren als een sfeervolle tuinkamer, waarin u zich kunt terugtrekken in de rustige en charmante ambiance van het paviljoen. Tevens is het geschikt als werkkamer, hobbyruimte, fitnessruimte of zelfs als tuinkantoor. We bieden ook de mogelijkheid om het tuinpaviljoen geïsoleerd te leveren, waardoor het gedurende alle seizoenen comfortabel blijft. Bewust kiezen we voor een landelijke stijl tuinpaviljoen die harmonieert met de natuurlijke lijnen van uw tuin of erf. Of u nu een grote of kleine tuinpaviljoen wenst, de stijl, duurzaamheid en kwaliteit blijven gelijk

Het gehele proces, van ontwerp tot oplevering, kan fascinerend en spannend voor u zijn. Daarom nemen wij alle zorgen uit handen, zodat u zorgeloos kunt genieten van uw project. Tijdens het ontwerpproces komen wij vrijblijvend bij u langs om alle details en wensen te bespreken en te verwerken. We regelen de vergunningaanvragen en verzorgen alle benodigde documentatie. Op basis van een duidelijke offerte en ontwerp starten we het productieproces. Naast het leveren en monteren van het prefab tuinpaviljoen, verzorgen we ook de fundering, vloer en hemelwaterafvoer. Alles wordt zorgvuldig met u afgestemd, en binnen slechts twee dagen wordt het project geassembleerd en opgeleverd.

Indien u de schoonheid van dit stijlvolle houten tuinpaviljoen wilt ervaren, of als u geïnteresseerd bent in onze werkwijze en ambachtelijk vakmanschap, nodigen wij u graag uit om een bezoek te brengen aan ons bedrijf.

Ervaringen

Prachtig eindresultaat

Rated 5,0 out of 5

Vorige week heeft Vechtdal een prachtig tuinhuis met veranda bij ons geplaatst. Vanaf eerste moment prettig contact en super tevreden over het eindresultaat.

4923d08050e157f3edc8a249af787db6?s=96&d=mm&r=g - Tuinpaviljoen
Rob

Fantastisch tuinhuis

Rated 5,0 out of 5

Afgelopen zomer (2017) is er bij ons een tuinhuis geplaatst, geheel naar onze wens.

We hebben goede contacten gehad met zowel de verkoper als de montagemedewerkers.

We zijn zeer tevreden over het resultaat.

Een exclusief stuk vakmanschap wat te zien is in o.a. de pen en gat verbindingen.

We hopen er nog lang van te kunnen genieten en zullen dit mooie tuinhuis promoten.

028474f02d34f83f4fa03b4bdd083cc4?s=96&d=mm&r=g - Tuinpaviljoen
Fam. Tromp

Vraag: Inspiratieboek of prijsaanvraag:

     

     

    1-Vechtdal-BS-95-e1512037433320 - Tuinpaviljoen