poolhouse-4-min - Tuinhuis met veranda Hoekmodel
poolhouse-9-min - Tuinhuis met veranda Hoekmodel
poolhouse-10-min - Tuinhuis met veranda Hoekmodel
poolhouse-3-min - Tuinhuis met veranda Hoekmodel

type 'hoekmodel'

Ontdek de pracht van onze eikenhouten tuinhuizen met veranda. De authentieke eikenhouten gebinten geven een robuuste en landelijke uitstraling aan deze stijlvolle creaties. Bij Vechtdal Bouwsystemen staan klantgericht werken en het gebruik van hoogwaardige materialen zoals eersteklas eikenhout en larikshout centraal. Dankzij deze benadering realiseren wij in heel Nederland en België unieke eikenhouten tuinhuizen met veranda's. Met een stijlvol eikenhouten tuinhuis met veranda zult u vele jaren kunnen genieten. Dankzij duurzaam en hoogwaardig materiaalgebruik gaan deze tuinhuizen met veranda met gemak 40-60 jaar mee zonder behandeling. Bent u geïnteresseerd in een maatwerk tuinhuis met veranda? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Maatwerk
Wij realiseren hoogwaardige eikenhouten tuinhuizen geheel op maat en naar de wens van de opdrachtgever. Elk project is uniek en behandelen wij met uiterste zorg, passie en aandacht. 
Materialen
Wij werken alleen met hoogwaardige materialen als eerste klas eikenhout en larikshout. Door deze hoogwaardige materialen op de juiste manier toe te passen en te verwerken gaat uw nieuwe tuinhuis met veranda tientallen jaren mee. 
Ontwerp
Aan de hand van uw wensen en ideeën maken wij een prachtig 3d ontwerp, waardoor u een perfect beeld hebt van uw eikenhouten tuinhuis met veranda
Afspraak
Vooraf komen wij vrijblijvend bij u langs of nemen telefonisch contact met u op om uw wensen te bespreken, u te voorzien van deskundig advies en eventueel een prijsindicatie. 
Levertijd
Door ons klantgericht werken, flexibele bedrijfsvoering en unieke bouwsysteem kunnen wij uw tuinhuis binnen 3-6 weken realiseren. Wij staan voor onze afspraken, vooraf weet u duidelijk waar u aan toe bent, en welke datum de levering en montage plaats vindt.

Vraag: Inspiratieboek of prijsaanvraag:

     

     

    1-Vechtdal-BS-95-e1512037433320 - Tuinhuis met veranda Hoekmodel