Overkapping met groendak

Houten overkapping met groendak.

Op zoek naar een overkapping, om in het buitenseizoen sfeervol te kunnen verblijven? Met een duurzame eikenhouten overkapping voorzien van groendak treft u charme, natuur en sfeer in één overkapping. De houten overkapping is gemaakt van duurzame materialen als eerste klas eiken en larikshout. Met authentieke details en traditionele pen en gat verbindingen wordt uw bijgebouw degelijk, kwalitatief en ambachtelijk in elkaar gezet. 

 

 

groendak-overkapping - Overkapping met groendak
overkapping-groendak - Overkapping met groendak
houten-overkapping-sedum - Overkapping met groendak
houten-overkapping-sedum-groendak - Overkapping met groendak
Maatwerk
Wij realiseren hoogwaardige eikenhouten tuinhuizen geheel op maat en naar de wens van de opdrachtgever. Elk project is uniek en behandelen wij met uiterste zorg, passie en aandacht. 
Ontwerp
Aan de hand van uw wensen en ideeën maken wij een prachtig 3d ontwerp, waardoor u een perfect beeld hebt van uw eikenhouten tuinhuis met veranda
Afspraak
Vooraf komen wij vrijblijvend bij u langs of nemen telefonisch contact met u op om uw wensen te bespreken, u te voorzien van deskundig advies en eventueel een prijsindicatie. 
Levertijd
Door ons klantgericht werken, flexibele bedrijfsvoering en unieke bouwsysteem kunnen wij uw tuinhuis binnen 3-6 weken realiseren. Wij staan voor onze afspraken, vooraf weet u duidelijk waar u aan toe bent, en welke datum de levering en montage plaats vindt.

Vraag: Inspiratieboek of prijsaanvraag:

     

     

    1-Vechtdal-BS-95-e1512037433320 - Overkapping met groendak