Houten-tuinhuis-met-groendak - tuinhuis met overkapping 'groendak excellent'
Houten-tuinhuis-met-groendak-1 - tuinhuis met overkapping 'groendak excellent'
Houten-tuinhuis-met-groendak-2 - tuinhuis met overkapping 'groendak excellent'
Houten-tuinhuis-met-groendak - tuinhuis met overkapping 'groendak excellent'

Houten tuinhuis met overkapping groendak.

Op zoek naar een stijlvolle tuinhuis met groendak, om in het buitenseizoen sfeervol te kunnen verblijven? Met een duurzame eikenhouten tuinhuis voorzien van groendak treft u charme, natuur en sfeer in één tuinhuis. Deze houten tuinhuis met groendak is gemaakt van duurzame materialen als eerste klas eiken en larikshout. Met authentieke details en traditionele pen en gat verbindingen wordt uw bijgebouw degelijk, kwalitatief en ambachtelijk in elkaar gezet

.

 

 

Maatwerk
Wij realiseren hoogwaardige eikenhouten tuinhuizen geheel op maat en naar de wens van de opdrachtgever. Elk project is uniek en behandelen wij met uiterste zorg, passie en aandacht. 

Materialen
Wij werken alleen met hoogwaardige materialen als eerste klas eikenhout en larikshout. Door deze hoogwaardige materialen op de juiste manier toe te passen en te verwerken gaat uw nieuwe tuinhuis met veranda tientallen jaren mee. 

Ontwerp
Aan de hand van uw wensen en ideeën maken wij een prachtig 3d ontwerp, waardoor u een perfect beeld hebt van uw eikenhouten tuinhuis met veranda

Afspraak
Vooraf komen wij vrijblijvend bij u langs of nemen telefonisch contact met u op om uw wensen te bespreken, u te voorzien van deskundig advies en eventueel een prijsindicatie. 

Levertijd
Door ons klantgericht werken, flexibele bedrijfsvoering en unieke bouwsysteem kunnen wij uw tuinhuis binnen 3-6 weken realiseren. Wij staan voor onze afspraken, vooraf weet u duidelijk waar u aan toe bent, en welke datum de levering en montage plaats vindt.

Vraag: Inspiratieboek of prijsaanvraag:

     

     

    1-Vechtdal-BS-95-e1512037433320 - tuinhuis met overkapping 'groendak excellent'