houten-tuinhuis-met-overkapping-4 - Tuinhuis met overkapping Excellent
houten-tuinhuis-met-overkapping-2 - Tuinhuis met overkapping Excellent
houten-tuinhuis-met-overkapping-1 - Tuinhuis met overkapping Excellent
houten-tuinhuis-met-overkapping-6 - Tuinhuis met overkapping Excellent

Type 'excellent'

Proef de landelijk sfeer en de charme van ambachtelijke schoonheid met een eikenhouten tuinhuis van Vechtdal bouwsystemen. Wij realiseren maatwerk bijgebouwen met hoogwaardige materialen als eerste klas eikenhout en larikshout.De robuuste eikenhouten gebinten en kolommen geven de tuinhuizen met overkappingen een unieke landelijke uitstraling. Met oog voor authentieke details en ambachtelijk vakwerk krijgt uw nieuwe eikenhouten tuinhuis met overkapping een unieke uitstraling.Voor zowel grote als kleine eikenhouten tuinhuizen met overkappingen bent u hier op het juiste adres. Uw nieuwe bijgebouw wordt met uiterste zorg geheel prefab gemaakt in onze werkplaats. Daarna kunnen onze vakmannen het bij u plaatsen in 2 dagen.

 

 

Maatwerk
Wij realiseren hoogwaardige eikenhouten tuinhuizen geheel op maat en naar de wens van de opdrachtgever. Elk project is uniek en behandelen wij met uiterste zorg, passie en aandacht. 

Materialen
Wij werken alleen met hoogwaardige materialen als eerste klas eikenhout en larikshout. Door deze hoogwaardige materialen op de juiste manier toe te passen en te verwerken gaat uw nieuwe tuinhuis met veranda tientallen jaren mee. 

Ontwerp
Aan de hand van uw wensen en ideeën maken wij een prachtig 3d ontwerp, waardoor u een perfect beeld hebt van uw eikenhouten tuinhuis met veranda

Afspraak
Vooraf komen wij vrijblijvend bij u langs of nemen telefonisch contact met u op om uw wensen te bespreken, u te voorzien van deskundig advies en eventueel een prijsindicatie. 

Levertijd
Door ons klantgericht werken, flexibele bedrijfsvoering en unieke bouwsysteem kunnen wij uw tuinhuis binnen 3-6 weken realiseren. Wij staan voor onze afspraken, vooraf weet u duidelijk waar u aan toe bent, en welke datum de levering en montage plaats vindt.

Vraag: Inspiratieboek of prijsaanvraag:

     

     

    1-Vechtdal-BS-95-e1512037433320 - Tuinhuis met overkapping Excellent