Eiken overkapping,

De charme van een eikenhouten overkapping kenmerkt zich door vele eigenschappen. Een eiken overkapping bezit een chique uitstraling, duurzaam karakter en robuuste look. Tevens vergrijst deze eiken overkapping door de jaren heen naar een prachtige zilvergrijze tint, die een prachtige landelijke look vormt.Bij Vechtdal Bouwsystemen realiseren wij elke dag prachtige eiken overkappingen geheel op maat en naar wens van onze gewaardeerde opdrachtgevers. Voornamelijk in de particuliere sector realiseren wij vele eikenhouten overkappingen. Met zorg worden de eikenhouten overkapping vooraf ontworpen en gevisualiseerd. Zodat over elk detail en alle verhoudingen goed is nagedacht. Het werken met eikenhout vraagt kennis en vakmanschap. Wij werken met passie en liefde elke dag aan prachtige producten om onze opdrachtgevers van dienst te zijn, en onze passie en hobby dagelijks in de praktijk uit te voeren.

 

1-eiken-overkapping - eiken overkapping
houten-tuinhuis-8 - eiken overkapping
Maatwerk
Wij realiseren hoogwaardige eikenhouten tuinhuizen geheel op maat en naar de wens van de opdrachtgever. Elk project is uniek en behandelen wij met uiterste zorg, passie en aandacht. 
Ontwerp
Aan de hand van uw wensen en ideeën maken wij een prachtig 3d ontwerp, waardoor u een perfect beeld hebt van uw eikenhouten tuinhuis met veranda
Afspraak
Vooraf komen wij vrijblijvend bij u langs of nemen telefonisch contact met u op om uw wensen te bespreken, u te voorzien van deskundig advies en eventueel een prijsindicatie. 
Levertijd
Door ons klantgericht werken, flexibele bedrijfsvoering en unieke bouwsysteem kunnen wij uw tuinhuis binnen 3-6 weken realiseren. Wij staan voor onze afspraken, vooraf weet u duidelijk waar u aan toe bent, en welke datum de levering en montage plaats vindt.

Vraag: Inspiratieboek of prijsaanvraag:

     

     

    1-Vechtdal-BS-95-e1512037433320 - eiken overkapping