Ambachtelijk Maatwerk 

Wij ontwerpen en realiseren maatwerk bijgebouwen en tuinhuizen in de landelijke stijl. Bekijk ons assortiment houten: tuinhuizen, bijgebouwen, carports overkappingen, kapschuren, tuinpaviljoen en poolhouse.Wij realiseren hoogwaardige eikenhouten producten geheel op maat en naar de wens van de opdrachtgever. Elk project is uniek en behandelen wij met uiterste zorg, passie en aandacht. Zowel grote als kleine eikenhouten bijgebouwen, tuinhuizen, tuinhuis, tuinhuisjes, tuinpaviljoen, poolhouse, veranda, overkapping en landelijke schuren.

 Wanneer u het  contactformulier invult, nemen wij graag contact met u op om uw wensen te bespreken. Eventueel kunnen wij vrijblijvend een afspraak maken om met u van gedachten te wisselen. Wij kunnen u voorzien van vakkundig en gedegen advies, informeren u over de mogelijkheden en laten u de charme van landelijke bijgebouwen zien. Na het persoonlijk contact en een vrijblijvend gesprek gaan wij, aan de hand van uw wensen en eisen, een 3d ontwerp maken van uw nieuwe bijgebouw. Tevens ontvangt u een offerte waarin het materiaalgebruik en de prijscondities beschreven wordt. Aan de hand van het ontwerp en offerte zullen wij nogmaals een persoonlijk gesprek plannen om mondeling het ontwerp en de offerte te bespreken. Wanneer het ontwerp en de prijscondities zijn afgestemd, zullen wij de gemaakte afspraken helder en inzichtelijk bevestigen in een opdrachtbevestiging en ontvangt u daarbij de tekeningen met maatvoering ter controle. Onze vakmensen werken met passie en uiterste nauwkeurigheid aan uw nieuwe bijgebouw. U wordt tijdens dit proces op de hoogte gehouden van de voortgang. In overleg met u wordt de datum voor plaatsing en montage afgestemd. 

Eikenhouten bijgebouw

Stijlvolle  houten bijgebouwen geheel maatwerk gemaakt van duurzame en eerlijke materialen als eiken en lariks.Bij Vechtdal Bouwsystemen bent u op het juiste adres om uw wensen te realiseren. 

Houten Tuinhuizen

Voor zowel grote als kleine exclusieve eikenhouten tuinhuizen bent u bij Vechtdal Bouwsystemen op het juiste adres om uw wensen te realiseren. 

Houten Carport

Unieke maatwerk eikenhouten carports gemaakt van duurzame houtsoorten als eiken en larikshout, geheel in landelijke stijl. 

Houten Poolhouse

Voor een eikenhouten poolhouse met een unieke sfeer bent u bij Vechtdal Bouwsystemen op het juiste adres om uw wensen te realiseren.

Houten garage

Stijlvolle maatwerk houten garages gemaakt van duurzame materialen in landelijke stijl.