Eikenhouten bijgebouw

Stijlvolle  houten bijgebouwen geheel maatwerk gemaakt van duurzame en eerlijke materialen als eiken en lariks.Bij Vechtdal Bouwsystemen bent u op het juiste adres om uw wensen te realiseren. 

Houten Poolhouse

Voor een eikenhouten poolhouse met een unieke sfeer bent u bij Vechtdal Bouwsystemen op het juiste adres om uw wensen te realiseren.

Houten Tuinhuizen

Voor zowel grote als kleine exclusieve eikenhouten tuinhuizen bent u bij Vechtdal Bouwsystemen op het juiste adres om uw wensen te realiseren. 

Houten garage

Stijlvolle maatwerk houten garages gemaakt van duurzame materialen in landelijke stijl.

Houten Carport

Unieke maatwerk eikenhouten carports gemaakt van duurzame houtsoorten als eiken en larikshout, geheel in landelijke stijl. 

Fotoboek

Meer inspiratie opdoen, onze fotoboek staat vol projecten die wij in de loop de jaren hebben gerealiseerd. Bekijk het rustig, laat u inspireren en neem geheel vrijblijvend contact op.

Ambachtelijk Maatwerk 

Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen en realiseren van op maat gemaakte bijgebouwen en tuinhuizen in de landelijke stijl. Bekijk ons uitgebreide assortiment van houten producten, waaronder tuinhuizen, bijgebouwen, carports, overkappingen, kapschuren, tuinpaviljoens en poolhuizen. Wij vervaardigen hoogwaardige eikenhouten producten die volledig zijn afgestemd op de wensen van onze opdrachtgevers. Elk project wordt met de grootste zorg, passie en aandacht behandeld, ongeacht of het gaat om grote of kleine eikenhouten bijgebouwen, tuinhuizen, tuinpaviljoens, poolhuizen, veranda's, overkappingen of landelijke schuren.

Wanneer u ons contactformulier invult, nemen wij graag contact met u op om uw specifieke wensen te bespreken. Indien gewenst kunnen wij vrijblijvend een afspraak met u maken om in persoon van gedachten te wisselen. Wij staan klaar om u te voorzien van deskundig en grondig advies, om u op de hoogte te brengen van de diverse mogelijkheden en om u de aantrekkingskracht van landelijke bijgebouwen te laten ervaren. Na ons persoonlijk contact en een vrijblijvend gesprek zullen we, op basis van uw wensen en eisen, een 3D-ontwerp maken van uw toekomstige bijgebouw. Tevens ontvangt u een gedetailleerde offerte waarin het materiaalgebruik en de prijsvoorwaarden worden beschreven.

Na het ontwerp en de offerte zullen we nogmaals met u samenzitten om het ontwerp en de offerte mondeling door te nemen. Wanneer alle details zijn afgestemd, bevestigen we de gemaakte afspraken in een heldere opdrachtbevestiging. U ontvangt daarbij tekeningen met maatvoering ter controle. Onze vakmensen werken met toewijding en uiterste precisie aan uw nieuwe bijgebouw, en gedurende dit proces houden wij u op de hoogte van de voortgang. In overleg met u plannen we de datum voor de plaatsing en montage van het bijgebouw.

Ervaringen

Prachtig eindresultaat

Rated 5,0 out of 5

Vorige week heeft Vechtdal een prachtig tuinhuis met veranda bij ons geplaatst. Vanaf eerste moment prettig contact en super tevreden over het eindresultaat.

4923d08050e157f3edc8a249af787db6?s=96&d=mm&r=g - Maatwerk
Rob

Fantastisch tuinhuis

Rated 5,0 out of 5

Afgelopen zomer (2017) is er bij ons een tuinhuis geplaatst, geheel naar onze wens.

We hebben goede contacten gehad met zowel de verkoper als de montagemedewerkers.

We zijn zeer tevreden over het resultaat.

Een exclusief stuk vakmanschap wat te zien is in o.a. de pen en gat verbindingen.

We hopen er nog lang van te kunnen genieten en zullen dit mooie tuinhuis promoten.

028474f02d34f83f4fa03b4bdd083cc4?s=96&d=mm&r=g - Maatwerk
Fam. Tromp

Vraag: Inspiratieboek of prijsaanvraag:

     

     

    1-Vechtdal-BS-95-e1512037433320 - Maatwerk