Houten-tuinhuis-met-veranda-1 - Tuinhuis met veranda large
grote-tuinkamer-met-berging-7 - Tuinhuis met veranda large
grote-tuinkamer-met-berging-15 - Tuinhuis met veranda large
grote-tuinkamer-met-berging-13 - Tuinhuis met veranda large

type 'Large'

Een prachtig eikenhouten tuinhuis met veranda geeft uw buitenruimte extra charme en maakt elk seizoen buitengewoon aantrekkelijk. De stijlvolle uitstraling en warme ambiance van eikenhout nodigen uit om volop te genieten van het buitenleven. Wij hebben ons gespecialiseerd in maatwerk, wat betekent dat we zowel kleine als grote eikenhouten tuinhuizen met veranda's op maat kunnen maken, volledig naar uw wensen. Onze toewijding aan klantgericht werken, passie voor ambachtelijk vakmanschap en oog voor verfijnde details hebben ertoe geleid dat we door de jaren heen unieke eikenhouten tuinhuizen met veranda's hebben gerealiseerd voor tevreden klanten. Dankzij het gebruik van hoogwaardige materialen zoals eersteklas eikenhout en larikshout is uw nieuwe eikenhouten tuinhuis met veranda niet alleen onderhoudsarm, maar ook bestand tegen de tand des tijds, waardoor u er vele jaren van kunt genieten.

Maatwerk
Wij realiseren hoogwaardige eikenhouten tuinhuizen geheel op maat en naar de wens van de opdrachtgever. Elk project is uniek en behandelen wij met uiterste zorg, passie en aandacht. 
Materialen
Wij werken alleen met hoogwaardige materialen als eerste klas eikenhout en larikshout. Door deze hoogwaardige materialen op de juiste manier toe te passen en te verwerken gaat uw nieuwe tuinhuis met veranda tientallen jaren mee. 
Ontwerp
Aan de hand van uw wensen en ideeën maken wij een prachtig 3d ontwerp, waardoor u een perfect beeld hebt van uw eikenhouten tuinhuis met veranda
Afspraak
Vooraf komen wij vrijblijvend bij u langs of nemen telefonisch contact met u op om uw wensen te bespreken, u te voorzien van deskundig advies en eventueel een prijsindicatie. 
Levertijd
Door ons klantgericht werken, flexibele bedrijfsvoering en unieke bouwsysteem kunnen wij uw tuinhuis binnen 3-6 weken realiseren. Wij staan voor onze afspraken, vooraf weet u duidelijk waar u aan toe bent, en welke datum de levering en montage plaats vindt.

Vraag: Inspiratieboek of prijsaanvraag:

     

     

    1-Vechtdal-BS-95-e1512037433320 - Tuinhuis met veranda large