3-exclusief-tuinpaviljoen - eiken tuinpaviljoen Marques
2-tuinpaviljoen - eiken tuinpaviljoen Marques
4-luxe-tuinpaviljoen - eiken tuinpaviljoen Marques
1-eikenhouten-tuinpaviljoen-1 - eiken tuinpaviljoen Marques

type: 'Marques Base'

De houten tuinpaviljoen type 'Marques' straalt nostalgie en sfeer uit. Kenmerkend de prachtige glas in lood ramen met daarom heen eikenhouten gebinten en kolommen. U ziet de degelijke constructie van eikenhout opgaan met de larikshouten gepotdekselde wanden. Deze wanden zijn voor de nostalgische uitstraling zwart geverfd. 

Wij realiseren deze houten tuinpaviljoen geheel op maat. Uitsluitend gebruiken wij duurzame en ecologische materialen als eerste klas eiken en larikshout. De maatwerk tuinpaviljoen wordt vooraf geheel 3d ontworpen naar uw wensen. Daarbij houden wij rekening met uw tuin, en de gebruiks doeleinde. Een houten tuinpaviljoen kan gebruikt worden als tuinkamer, berging, tuin kantoor of vele andere doeleinden. Isoleren is eenvoudig en goed uit te voeren, zodat deze houten tuinpaviljoen het hele jaar door gebruikt kan worden.Om uw wensen goed af te stemmen, komen wij vooraf altijd geheel vrijblijvend bij u langs. Daarbij kunnen wij u voorzien van informatie en advies op maat. U kunt ons uw wensen kenbaar maken, en aan de hand daarvan kunnen wij gaan ontwerpen. Naast het ontwerp realiseren wij vrijblijvend een offerte met prijzen, levertijden en overige condities. Zodat u een helder en inzichtelijk beeld hebt van de mogelijkheden en kosten. Meestal mag u deze houten tuinpaviljoen plaatsen zonder vergunning. Wij kunnen u hierin van informatie voorzien, en indien noodzakelijk de vergunningaanvraag voor u kosteloos verzorgen. Alle documenten en tekeningen worden dan door ons geleverd aan uw gemeente.

 

 

Maatwerk
Wij realiseren hoogwaardige eikenhouten tuinhuizen geheel op maat en naar de wens van de opdrachtgever. Elk project is uniek en behandelen wij met uiterste zorg, passie en aandacht. 

Materialen
Wij werken alleen met hoogwaardige materialen als eerste klas eikenhout en larikshout. Door deze hoogwaardige materialen op de juiste manier toe te passen en te verwerken gaat uw nieuwe tuinhuis met veranda tientallen jaren mee. 

Ontwerp
Aan de hand van uw wensen en ideeën maken wij een prachtig 3d ontwerp, waardoor u een perfect beeld hebt van uw eikenhouten tuinhuis met veranda

Afspraak
Vooraf komen wij vrijblijvend bij u langs of nemen telefonisch contact met u op om uw wensen te bespreken, u te voorzien van deskundig advies en eventueel een prijsindicatie. 

Levertijd
Door ons klantgericht werken, flexibele bedrijfsvoering en unieke bouwsysteem kunnen wij uw tuinhuis binnen 3-6 weken realiseren. Wij staan voor onze afspraken, vooraf weet u duidelijk waar u aan toe bent, en welke datum de levering en montage plaats vindt.

Vraag: Inspiratieboek of prijsaanvraag:

     

     

    1-Vechtdal-BS-95-e1512037433320 - eiken tuinpaviljoen Marques