houten-tuinpaviljoen-5 - Tuinpaviljoen Quendalure
houten-tuinpaviljoen-4 - Tuinpaviljoen Quendalure
sfeervol-tuinpaviljoen-23 - Tuinpaviljoen Quendalure
sfeervol-tuinpaviljoen-25 - Tuinpaviljoen Quendalure

Type: 'Quendalure Base'

Deze stijlvolle houten tuinpaviljoen type 'Quendalure' straaltlandelijke schoonheid en rust uit. Prachtige eikenhouten vakwerkspanten en gebinten geven deze houten tuinpaviljoen de allure die u zoekt. Van binnen is het geheel afgewerkt met gedroogd eikenhout, daardoor dringt de landelijke sfeer en heerlijke geur van eikenhout bij u binnen.

Een houten tuinpaviljoen is te maken in alle formaten, wij realiseren voor u maatwerk. Met passie en vakmanschap maken wij deze houten tuinpaviljoen geheel op maat naar uw wensen. Rekening houdende met uw tuinarchitectuur, wensen en gebruiksdoeleinden maken wij vooraf een 3d ontwerp. Met moderne programmering kunnen wij uw nieuwe houten tuinpaviljoen geheel naar uw wens modelleren. Daarbij krijgt u ook direct een offerte met inzicht in prijzen, levertijd en materiaal omschrijvingen.Opvallend bij deze houten tuinpaviljoen is haar authentieke details. De eikenhouten gebinten en vakwerkspanten worden gemaakt met de traditionele pen en gatverbindingen. Een eeuwenoude ambacht die in haar schoonheid is te zien bij deze eikenhouten tuinpaviljoen. Ook de rustieke oud Hollandse pannen geven charme en stijl aan deze tuinpaviljoen. Weken lang bouwoverlast is niet aan de orde, wij realiseren uw nieuwe houten tuinpaviljoen geheel prefab op maat in onze werkplaats in Hardenberg. Vervolgens plaatsen wij het inclusief fundatie, binnenbekleding, dakafwerking en hemelwaterafvoer in slechts twee dagen. U kunt dus snel en zorgeloos genieten, zonder veel bouwoverlast en afval.

 

Maatwerk
Wij realiseren hoogwaardige eikenhouten tuinhuizen geheel op maat en naar de wens van de opdrachtgever. Elk project is uniek en behandelen wij met uiterste zorg, passie en aandacht. 

Materialen
Wij werken alleen met hoogwaardige materialen als eerste klas eikenhout en larikshout. Door deze hoogwaardige materialen op de juiste manier toe te passen en te verwerken gaat uw nieuwe tuinhuis met veranda tientallen jaren mee. 

Ontwerp
Aan de hand van uw wensen en ideeën maken wij een prachtig 3d ontwerp, waardoor u een perfect beeld hebt van uw eikenhouten tuinhuis met veranda

Afspraak
Vooraf komen wij vrijblijvend bij u langs of nemen telefonisch contact met u op om uw wensen te bespreken, u te voorzien van deskundig advies en eventueel een prijsindicatie. 

Levertijd
Door ons klantgericht werken, flexibele bedrijfsvoering en unieke bouwsysteem kunnen wij uw tuinhuis binnen 3-6 weken realiseren. Wij staan voor onze afspraken, vooraf weet u duidelijk waar u aan toe bent, en welke datum de levering en montage plaats vindt.

Vraag: Inspiratieboek of prijsaanvraag:

     

     

    1-Vechtdal-BS-95-e1512037433320 - Tuinpaviljoen Quendalure