houten_stolpschuur - Oud Hollandse stolpschuur
oud_hollandse_stolpschuur - Oud Hollandse stolpschuur
houten_stolpschuur_1 - Oud Hollandse stolpschuur
oud_hollandse_stolpschuur_1 - Oud Hollandse stolpschuur

Houten stolpschuur

De landelijke houten stolpschuren van Vechtdal bouwsystemen kenmerken zich door een robuuste, landelijke uistraling. Deze eikenhouten stolpschuren worden geheel op maat en naar wens van de klant gemaakt. Oud Hollandse stolpschuren zijn voorzien van onderhoudsarme en duurzame materialen als eersteklas eiken- en larikshout. Met een landelijke stolpschuur van Vechtdal bouwsystemen heeft u een schuur met een landelijke exclusieve uitstraling met een lange tot zeer lange levensduur. Landelijke en luxe houten schuren van eiken- en larikshout bieden voldoende mogelijkheden voor particuliere, zakelijke en agrarische doeleinden.

 

 

Maatwerk
Wij realiseren hoogwaardige eikenhouten tuinhuizen geheel op maat en naar de wens van de opdrachtgever. Elk project is uniek en behandelen wij met uiterste zorg, passie en aandacht. 

Materialen
Wij werken alleen met hoogwaardige materialen als eerste klas eikenhout en larikshout. Door deze hoogwaardige materialen op de juiste manier toe te passen en te verwerken gaat uw nieuwe tuinhuis met veranda tientallen jaren mee. 

Ontwerp
Aan de hand van uw wensen en ideeën maken wij een prachtig 3d ontwerp, waardoor u een perfect beeld hebt van uw eikenhouten tuinhuis met veranda

Afspraak
Vooraf komen wij vrijblijvend bij u langs of nemen telefonisch contact met u op om uw wensen te bespreken, u te voorzien van deskundig advies en eventueel een prijsindicatie. 

Levertijd
Door ons klantgericht werken, flexibele bedrijfsvoering en unieke bouwsysteem kunnen wij uw tuinhuis binnen 3-6 weken realiseren. Wij staan voor onze afspraken, vooraf weet u duidelijk waar u aan toe bent, en welke datum de levering en montage plaats vindt.

Vraag: Inspiratieboek of prijsaanvraag:

     

     

    1-Vechtdal-BS-95-e1512037433320 - Oud Hollandse stolpschuur