Houten Overkapping

Aangenaam genieten van het buitenleven met een overkapping. Ieder houten bijgebouw is maatwerk dat passie kent voor de buitenomgeving. Dit overdekte terras, vervaardigd van eikenhout en larikshout, kent een unieke en tijdloze uitstraling. Op ambachtelijke wijze vervaardigen wij uw nieuwe robuuste overdekt terras met eersteklas en hoogwaardige materialen als eikenhout en larikshout, waarbij uw wensen voorop staan. Proef de sfeer van nostalgie en geniet van een gezond leefklimaat met de exclusieve buitenkamers van Vechtdal Bouwsystemen.

 

 

overkappingen - Overkapping
Overkapping - Overkapping
houten-overkapping-1-2 - Overkapping
eiken-overkapping-1 - Overkapping
Maatwerk
Wij realiseren hoogwaardige eikenhouten tuinhuizen geheel op maat en naar de wens van de opdrachtgever. Elk project is uniek en behandelen wij met uiterste zorg, passie en aandacht. 
Ontwerp
Aan de hand van uw wensen en ideeën maken wij een prachtig 3d ontwerp, waardoor u een perfect beeld hebt van uw eikenhouten tuinhuis met veranda
Afspraak
Vooraf komen wij vrijblijvend bij u langs of nemen telefonisch contact met u op om uw wensen te bespreken, u te voorzien van deskundig advies en eventueel een prijsindicatie. 
Levertijd
Door ons klantgericht werken, flexibele bedrijfsvoering en unieke bouwsysteem kunnen wij uw tuinhuis binnen 3-6 weken realiseren. Wij staan voor onze afspraken, vooraf weet u duidelijk waar u aan toe bent, en welke datum de levering en montage plaats vindt.

Vraag: Inspiratieboek of prijsaanvraag:

     

     

    1-Vechtdal-BS-95-e1512037433320 - Overkapping