Houten overkappingen 

Droomt u van een sfeervolle eikenhouten overkapping waarin u volop kunt genieten van het buitenleven? Bij Vechtdal Bouwsystemen realiseren we deze droom met ambachtelijk vakmanschap. Of u nu een ruime of bescheiden overkapping wenst, wij creëren op maat gemaakte, elegant vormgegeven overkappingen die perfect bij uw wensen passen.

Uw nieuwe eikenhouten overkapping wordt volledig vervaardigd uit hoogwaardige, duurzame materialen, zoals eersteklas eikenhout en larikshout. Met ambachtelijk vakmanschap worden de eikenhouten gebinten en kolommen met traditionele pen-en-gatverbindingen samengevoegd. Hierdoor komt de pracht en charme van het eikenhout volledig tot zijn recht, en ervaart u de warme uitstraling die het met zich meebrengt.

Een houten overkapping kan in allerlei vormen, afmetingen en stijlen worden gerealiseerd. Wanneer u uw wensen met ons deelt, kunnen we u voorzien van advies en een 3D-ontwerp, zodat u een helder beeld krijgt van uw toekomstige eikenhouten overkapping. Dankzij de stijlvolle en landelijke uitstraling van onze authentieke eikenhouten overkappingen zijn ze geschikt voor diverse toepassingen. Of u nu denkt aan een overkapping bij uw zwembad of zwemvijver, of een houten overkapping om heerlijk onder te vertoeven, uw wensen worden door ons omgezet in een uniek en elegant ontwerp.

Overkappingen

Aangenaam genieten van het buitenleven met een overkapping. Ieder houten bijgebouw is maatwerk dat passie kent voor de buitenomgeving.

Poolhouse

Een prachtige eikenhouten poolhouse gelegen aan uw zwembad verrijkt uw buitenleven. Met prachtige zomerse temperaturen kunt u na het zwemmen optimaal genieten onder uw eikenhouten poolhouse. 

Overkapping Groendak

Op zoek naar een overkapping, om in het buitenseizoen sfeervol te kunnen verblijven?