Houten overkapping

Welkom op de pagina gewijd aan overkappingen. Tegenwoordig is een overkapping meer dan ooit een heerlijke plek om te genieten van het buitenleven. Op zonnige dagen kunt u heerlijk neerploffen op uw loungeset en ontspannen onder de charme en sfeer van een landelijke overkapping, waardoor u zich te midden van de natuur waant. Voorzien van alle gemakken, zoals een buitenkeuken, koelkast, televisie of radio, biedt de overkapping een veelzijdige ruimte. Daarnaast is er ook de mogelijkheid om ruimte in de overkapping vrij te maken voor een bar, wellness, sauna of jacuzzi.

Het is duidelijk dat een overkapping tegenwoordig niet alleen meer wordt gebouwd voor beschutting tegen de zon of opslag in uw tuin. Steeds vaker fungeert het als een tuinkamer die het hele jaar door gebruikt kan worden. Daarom kunnen we uw overkapping voorzien van glazen schuifwanden of andere systemen om het af te sluiten tijdens koudere dagen. Zowel grote als kleine overkappingen zijn goed te verwarmen met een houtkachel of terrasverwarmer. Daarnaast is een overkapping ook goed te combineren met een berging, tuinschuur of schuurtje waardoor u inpandig ook opslagruimte heeft.

Wij bouwen de meeste overkappingen in landelijke of moderne stijl, met gebruik van hoogwaardige houtsoorten zoals eiken en larikshout. Door het gebruik van deze houtsoorten heeft u geen onderhoud, kunt u jarenlang zorgeloos genieten en draagt u bij aan duurzaam en ecologisch verantwoord bosbeheer. Alle toegepaste materialen zijn puur natuur, eerlijk en verantwoord.Met zorg creëren wij op basis van uw wensen vrijblijvend een ontwerp, waarin alle details van uw houten overkapping worden meegenomen. Zo krijgt u een perfect beeld van de mogelijkheden, uitstraling en ruimte in uw overkapping. Wij ontzorgen u van de ontwerpfase tot de ingebruikname en bieden diverse adviezen voor inrichting, elektra en vloerafwerking. Bouwen de overkapping van fundament tot dakbedekking en binnenbekleding en voorzien de overkapping van afsluitbare wanden of glazen schuifwanden indien gewenst.

Ervaringen

Prachtig eindresultaat

Rated 5,0 out of 5

Vorige week heeft Vechtdal een prachtig tuinhuis met veranda bij ons geplaatst. Vanaf eerste moment prettig contact en super tevreden over het eindresultaat.

4923d08050e157f3edc8a249af787db6?s=96&d=mm&r=g - Overkapping
Rob

Fantastisch tuinhuis

Rated 5,0 out of 5

Afgelopen zomer (2017) is er bij ons een tuinhuis geplaatst, geheel naar onze wens.

We hebben goede contacten gehad met zowel de verkoper als de montagemedewerkers.

We zijn zeer tevreden over het resultaat.

Een exclusief stuk vakmanschap wat te zien is in o.a. de pen en gat verbindingen.

We hopen er nog lang van te kunnen genieten en zullen dit mooie tuinhuis promoten.

028474f02d34f83f4fa03b4bdd083cc4?s=96&d=mm&r=g - Overkapping
Fam. Tromp

Vraag: Inspiratieboek of prijsaanvraag:

     

     

    1-Vechtdal-BS-95-e1512037433320 - Overkapping