Houten overkappingen 

Een stijlvolle eikenhouten overkapping waaronder u sfeervol kunt genieten van het buitenseizoen? Vechtdal bouwsystemen realiseert het met ambachtelijk maatwerk. Wanneer u nu een grote of kleine overkapping wenst, wij realiseren de meest stijlvolle overkappingen geheel op maat.  Uw nieuwe eikenhouten overkapping wordt geheel vervaardigd van hoogwaardige duurzame materialen als eersteklas eikenhout en larikshout. Met ambachtelijk vakmanschap worden de eikenhouten gebinten en kolommen met pen en gat verbinding in elkaar gezet. U ziet de schoonheid en charme van eikenhout en ervaart de sfeervolle uitstraling.Een houten overkapping is in alle vormen, maten en soorten te verkrijgen. Wanneer u uw wensen aan ons kenbaar maakt, kunnen wij u adviseren en voorzien van een 3d ontwerp waardoor u een goed beeld krijgt van uw nieuw te bouwen eikenhouten overkapping. Door de stijlvolle en landelijke uitstraling kunnen de authentieke eikenhouten overkapping breed worden toegepast. Wanneer u nu een overkapping bij uw zwembad of zwemvijver wenst of een houten overkapping om onder te zitten, uw wensen worden door ons mee genomen in een uniek en stijlvol ontwerp.

Overkappingen

Aangenaam genieten van het buitenleven met een overkapping. Ieder houten bijgebouw is maatwerk dat passie kent voor de buitenomgeving.

Poolhouse

Een prachtige eikenhouten poolhouse gelegen aan uw zwembad verrijkt uw buitenleven. Met prachtige zomerse temperaturen kunt u na het zwemmen optimaal genieten onder uw eikenhouten poolhouse. 

Overkapping Groendak

Op zoek naar een overkapping, om in het buitenseizoen sfeervol te kunnen verblijven?