Werkwijze:

Vechtdal Bouwsystemen BV realiseert hoogwaardige eikenhouten bijgebouwen geheel op maat en naar de wens van de opdrachtgever. Elk project is uniek en behandelen wij met uiterste zorg, passie en aandacht. Zowel grote als kleine projecten worden door ons gerealiseerd. Deze komen meestal tot stand door de volgende 5 stappen:

Interesse

Het hele jaar buiten genieten, wie wil dat nu niet?  Samen buiten eten, warmte en natuurlijke sferen voelen en een comfortabele behaaglijke buitenbeleving. Misschien bent u op zoek naar inspiratie of weet u juist heel goed wat u wilt. Voor alle gerelateerde vragen kunt u contact met ons opnemen. Vechtdal Bouwsystemen realiseert unieke bouwwerken door onze liefde en passie voor het ambachtelijk vakwerk.

Overleg en afspraak

Vooraf nemen wij telefonisch contact met u op en komen wij vrijblijvend bij u langs om uw wensen te bespreken, u te voorzien van deskundig advies, de situatie in kaart te brengen en u  eventueel een prijsindicatie te geven. Door korte verbinding en klantgericht werken, proberen wij altijd uw wensen, het budget en uiteraard uw exclusieve product op elkaar af te stemmen.

Ontwerp en offerte

Daarna maken wij aan de hand van uw wensen en ideeën een prachtig 3D ontwerp, waardoor u een perfect beeld hebt van uw nieuwe eikenhouten bijgebouw. Door maatwerk toe te passen in het ontwerp, zal u ook voorzien worden van een maatwerk offerte. De levertijd wordt vooraf met u duidelijk afgestemd. Wij staan voor onze afspraken! Vooraf weet u duidelijk waar u aan toe bent en welke datum de levering en montage plaats vindt.

Maatwerk productie

Na goedkeuring van ontwerp en offerte maken wij uw houten bouwgebouw geheel op maat. Kwaliteit en duurzaamheid staan bij ons voorop. Daarom werken wij alleen met hoogwaardige materialen als eersteklas eikenhout en larikshout. Ook hebben wij een uniek prefab bouwsysteem ontwikkeld waardoor wij uw maatwerk bijgebouw geheel prefab kunnen realiseren in onze werkplaats. De authentieke details en ambachtelijke vakwerk wordt in de werkplaats voorbereid, zodat u deze met plaatsing direct kunt bewonderen.

Bouwen en opleveren

Met ons uniek prefab systeem heeft u geen weken lang bouwoverlast op uw erf en monteren wij snel en vakkundig in 1 à 2 dagen uw nieuwe bijgebouw, tuinhuis , tuinpaviljoen, poolhouse, veranda, overkapping of landelijke schuur. Graag realiseren wij uw wensen van begin tot eind. Daarom zorgen we er samen voor dat u heerlijk kunt genieten van uw bijgebouw!