eiken-tuinkamer-3 - Tuinhuis met tuinkamer Excellent
eiken-tuinkamer-2 - Tuinhuis met tuinkamer Excellent
eiken-tuinkamer-5 - Tuinhuis met tuinkamer Excellent
eiken-tuinkamer-8 - Tuinhuis met tuinkamer Excellent

Type 'excellent'

U ziet de landelijke uitstraling van dit eikenhouten tuinhuis met buitenkamer. Wij realiseren deze eikenhouten tuinhuizen met prachtige buitenkamers geheel op maat voor u. Uw wensen staan centraal in ons ontwerp. Door het toepassen van hoogwaaridge materialen als eersteklas eikenhout en larikshout bent u verzekerd van kwaliteit. Deze tuinhuizen zijn geheel onderhoudsarm en bezitten een lange levensduur. Laat u inspireren door deze unieke bouwstijl en neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden. 

 

 

Maatwerk
Wij realiseren hoogwaardige eikenhouten tuinhuizen geheel op maat en naar de wens van de opdrachtgever. Elk project is uniek en behandelen wij met uiterste zorg, passie en aandacht. 
Materialen
Wij werken alleen met hoogwaardige materialen als eerste klas eikenhout en larikshout. Door deze hoogwaardige materialen op de juiste manier toe te passen en te verwerken gaat uw nieuwe tuinhuis met veranda tientallen jaren mee. 
Ontwerp
Aan de hand van uw wensen en ideeën maken wij een prachtig 3d ontwerp, waardoor u een perfect beeld hebt van uw eikenhouten tuinhuis met veranda
Afspraak
Vooraf komen wij vrijblijvend bij u langs of nemen telefonisch contact met u op om uw wensen te bespreken, u te voorzien van deskundig advies en eventueel een prijsindicatie. 
Levertijd
Door ons klantgericht werken, flexibele bedrijfsvoering en unieke bouwsysteem kunnen wij uw tuinhuis binnen 3-6 weken realiseren. Wij staan voor onze afspraken, vooraf weet u duidelijk waar u aan toe bent, en welke datum de levering en montage plaats vindt.

Vraag: Inspiratieboek of prijsaanvraag:

     

     

    1-Vechtdal-BS-95-e1512037433320 - Tuinhuis met tuinkamer Excellent