cottage-tuinhuis-met-veranda-1 - Tuinhuis met veranda base
cottage-tuinhuis-met-veranda-2 - Tuinhuis met veranda base
Houten-tuinhuis-met-veranda-6 - Tuinhuis met veranda base
Houten-tuinhuis-met-veranda-3 - Tuinhuis met veranda base
Houten-tuinhuis-met-veranda-4 - Tuinhuis met veranda base
Houten-tuinhuis-met-veranda-2 - Tuinhuis met veranda base

 

Type 'base'

Geheel maatwerk!

De pracht van een eikenhouten tuinhuis met veranda is onmiskenbaar. De authentieke eikenhouten gebinten geven een robuust en landelijk karakter aan dit elegante eikenhouten tuinhuis met veranda. Wij maken gebruik van hoogwaardige materialen, zoals eersteklas eikenhout en larikshout. Door onze klantgerichte aanpak realiseren wij in heel Nederland en België unieke eikenhouten tuinhuizen met veranda's. Met een stijlvol eikenhouten tuinhuis met veranda kunt u vele jaren lang genieten. Dankzij duurzaam en hoogwaardig materiaalgebruik gaat dit tuinhuis met veranda gemakkelijk 40-60 jaar mee zonder behandeling.

 

 

Maatwerk
Wij realiseren hoogwaardige eikenhouten tuinhuizen geheel op maat en naar de wens van de opdrachtgever. Elk project is uniek en behandelen wij met uiterste zorg, passie en aandacht. 
Materialen
Wij werken alleen met hoogwaardige materialen als eerste klas eikenhout en larikshout. Door deze hoogwaardige materialen op de juiste manier toe te passen en te verwerken gaat uw nieuwe tuinhuis met veranda tientallen jaren mee. 
Ontwerp
Aan de hand van uw wensen en ideeën maken wij een prachtig 3d ontwerp, waardoor u een perfect beeld hebt van uw eikenhouten tuinhuis met veranda
Afspraak
Vooraf komen wij vrijblijvend bij u langs of nemen telefonisch contact met u op om uw wensen te bespreken, u te voorzien van deskundig advies en eventueel een prijsindicatie. 
Levertijd
Door ons klantgericht werken, flexibele bedrijfsvoering en unieke bouwsysteem kunnen wij uw tuinhuis binnen 3-6 weken realiseren. Wij staan voor onze afspraken, vooraf weet u duidelijk waar u aan toe bent, en welke datum de levering en montage plaats vindt.

Vraag: Inspiratieboek of prijsaanvraag:

     

     

    1-Vechtdal-BS-95-e1512037433320 - Tuinhuis met veranda base