tuinhuis-2 - Tuinhuis met veranda excellent
tuinhuis-4 - Tuinhuis met veranda excellent
tuinhuis-6 - Tuinhuis met veranda excellent
tuinhuis-7 - Tuinhuis met veranda excellent
tuinhuis-10 - Tuinhuis met veranda excellent
tuinhuis-8 - Tuinhuis met veranda excellent

type 'Excellent'

Een op maat gemaakt en stijlvol eikenhouten tuinhuis met veranda. Dankzij onze klantgerichte aanpak, ambachtelijke passie en oog voor verfijnde details, realiseren wij in heel Nederland en België unieke tuinhuizen met veranda's. Door het gebruik van hoogwaardig eersteklas eikenhout en larikshout heeft uw nieuwe eikenhouten tuinhuis met veranda een buitengewoon lange levensduur. In uw nieuwe tuinhuis met veranda kunt u genieten van de onmiskenbare charme en sfeer van eikenhout. Hier kunt u vele jaren lang onbezorgd genieten van een oase van rust in uw nieuwe eikenhouten tuinhuis met veranda.

Maatwerk
Wij realiseren hoogwaardige eikenhouten tuinhuizen geheel op maat en naar de wens van de opdrachtgever. Elk project is uniek en behandelen wij met uiterste zorg, passie en aandacht. 
Materialen
Wij werken alleen met hoogwaardige materialen als eerste klas eikenhout en larikshout. Door deze hoogwaardige materialen op de juiste manier toe te passen en te verwerken gaat uw nieuwe tuinhuis met veranda tientallen jaren mee. 
Ontwerp
Aan de hand van uw wensen en ideeën maken wij een prachtig 3d ontwerp, waardoor u een perfect beeld hebt van uw eikenhouten tuinhuis met veranda
Afspraak
Vooraf komen wij vrijblijvend bij u langs of nemen telefonisch contact met u op om uw wensen te bespreken, u te voorzien van deskundig advies en eventueel een prijsindicatie. 
Levertijd
Door ons klantgericht werken, flexibele bedrijfsvoering en unieke bouwsysteem kunnen wij uw tuinhuis binnen 3-6 weken realiseren. Wij staan voor onze afspraken, vooraf weet u duidelijk waar u aan toe bent, en welke datum de levering en montage plaats vindt.

Vraag: Inspiratieboek of prijsaanvraag:

     

     

    1-Vechtdal-BS-95-e1512037433320 - Tuinhuis met veranda excellent