Landelijke houten schuren

Bent u op zoek naar de bouw van een rustieke houten schuur? Kies dan voor een houten schuur die uitblinkt in kwaliteit, duurzaamheid en een landelijke uitstraling. U hoeft zich geen zorgen te maken over onderhoud, terwijl u toch tientallen jaren kunt genieten van een prachtige houten schuur. Wij zijn gespecialiseerd in het realiseren van op maat gemaakte, exclusieve houten schuren. Dankzij het gebruik van duurzame en eerlijke materialen, zoals eersteklas eikenhout en larikshout, biedt uw nieuwe houten schuur niet alleen een lange levensduur maar ook een elegante, landelijke uitstraling. Met het natuurlijke verouderingsproces worden deze houten schuren elk jaar nog fraaier, terwijl ze hun kwaliteit en waarde behouden.

Of u nu op zoek bent naar een houten schuur voor opslag, een garage of een carport, wij kunnen aan al uw behoeften voldoen. Zelfs het combineren van verschillende functies, zoals een veranda, een houten garage en een houten carport, is mogelijk in één landelijke houten schuur. We beginnen met een grondige inventarisatie van uw wensen en op basis daarvan maken we geheel vrijblijvend een 3D-ontwerp. Alle afmetingen zijn mogelijk en natuurlijk kan uw schuur geïsoleerd worden. Wij verzorgen een compleet pakket, inclusief fundering, vloer, dakafwerking, interieurafwerking, dakgoten en hemelwaterafvoer.

Deze landelijke houten schuren worden op ambachtelijke wijze vervaardigd, met authentieke pen-en-gatverbindingen. Met aandacht voor de karakteristieke details wordt uw nieuwe houten schuur vakkundig afgewerkt. Neem gerust de tijd om zelf te beoordelen en laat u inspireren door de vele foto's.

Oud Hollandse Stolpschuur

De landelijke oud Hollandse stolpschuren van Vechtdal bouwsystemen kenmerken zich door een robuuste, landelijke uitstraling. Deze eikenhouten stolpschuren worden geheel op maat en naar wens van de klant gemaakt. 

Nostalgie Houten Schuur

Een prachtige eiken of larikshouten schuur is een meerwaarde op uw erf of landgoed. Deze nostalgisch houten schuren worden gebouwd in de authentieke stijl.

klassiek houten Schuur

De klassieke eikenhouten schuren van Vechtdal bouwsystemen kenmerken zich door een robuuste, landelijke uistraling. Deze eikenhouten schuren worden geheel op maat en naar wens van de klant gemaakt.

Houten Stolpschuur

De landelijke houten stolpschuren van Vechtdal bouwsystemen kenmerken zich door een robuuste, landelijke uitstraling. Deze eikenhouten stolpschuren worden geheel op maat en naar wens van de klant gemaakt. 

Houten schuur Drents Model

Wilt u een landelijke houten kapschuur bouwen? Kies dan voor een houten kapschuur met hoge kwaliteit, duurzaamheid en een landelijke uitstraling. Geen onderhoud maar toch tientallen jaren genieten van een prachtige houten kapschuur.