Oud Hollandse Stolpschuur

De landelijke oud Hollandse stolpschuren van Vechtdal bouwsystemen kenmerken zich door een robuuste, landelijke uitstraling. Deze eikenhouten stolpschuren worden geheel op maat en naar wens van de klant gemaakt. 

Houten Stolpschuur

De landelijke houten stolpschuren van Vechtdal bouwsystemen kenmerken zich door een robuuste, landelijke uitstraling. Deze eikenhouten stolpschuren worden geheel op maat en naar wens van de klant gemaakt. 

Nostalgie Houten Schuur

Een prachtige eiken of larikshouten schuur is een meerwaarde op uw erf of landgoed. Deze nostalgisch houten schuren worden gebouwd in de authentieke stijl.

Houten schuur Drents Model

Wilt u een landelijke houten kapschuur bouwen? Kies dan voor een houten kapschuur met hoge kwaliteit, duurzaamheid en een landelijke uitstraling. Geen onderhoud maar toch tientallen jaren genieten van een prachtige houten kapschuur.

klassiek houten Schuur

De klassieke eikenhouten schuren van Vechtdal bouwsystemen kenmerken zich door een robuuste, landelijke uistraling. Deze eikenhouten schuren worden geheel op maat en naar wens van de klant gemaakt.

Fotoboek

Meer inspiratie opdoen, onze fotoboek staat vol projecten die wij in de loop de jaren hebben gerealiseerd. Bekijk het rustig, laat u inspireren en neem geheel vrijblijvend contact op.

 

 Landelijke houten schuren

Welkom op onze pagina voor landelijke schuren. Hier vindt u diverse voorbeelden van landelijke schuren, vergezeld van relevante informatie. Al 17 jaar bouwen wij met passie en toewijding zowel grote als kleine schuren in verschillende stijlen en afmetingen. Een landelijke schuur onderscheidt zich door zijn robuuste karakter, landelijke uitstraling en natuurlijk duurzaamheid. Er bestaan verschillende types landelijke schuren, waaronder nostalgische, klassieke, oud-Hollandse stolpschuren en Drentse schuren, elk met hun eigen charme, kenmerken en uitstraling.

Bij ons bent u verzekerd van hoogwaardige kwaliteit en duurzaamheid. Vakmanschap en maatwerk hebben bij ons een hoge prioriteit, wat tot uiting komt in het gebruik van materialen zoals eiken- en larikshout, en de constructie van houten schuren met authentieke pen-en-gatverbindingen. We ontwerpen uw schuur vooraf met 3D- en 2D-tekeningen, waarbij we elk detail zorgvuldig selecteren. Met passie bouwen we vervolgens uw nieuwe schuur als prefab bouwpakket, zodat deze kant-en-klaar bij u wordt geleverd en gemonteerd.

Een landelijke schuur is veelzijdig inzetbaar, niet alleen als opslagruimte, maar ook als garage, dierenverblijf, carport of werkplaats. De schuren zijn goed te isoleren, waardoor u het hele jaar door comfortabel kunt werken of verblijven. Geïsoleerde schuren hebben bovendien het voordeel dat ze vrijwel geen vocht aan de binnenkant hebben.

Laat u inspireren door de foto's, vul vrijblijvend het contactformulier in en ontvang een gratis inspiratieboek. Daarnaast zijn we bereid om vrijblijvend bij u langs te komen, maar u kunt ook altijd een bezoek brengen aan onze showroom.

Ervaringen

Prachtig eindresultaat

Rated 5,0 out of 5

Vorige week heeft Vechtdal een prachtig tuinhuis met veranda bij ons geplaatst. Vanaf eerste moment prettig contact en super tevreden over het eindresultaat.

4923d08050e157f3edc8a249af787db6?s=96&d=mm&r=g - Landelijke schuur
Rob

Fantastisch tuinhuis

Rated 5,0 out of 5

Afgelopen zomer (2017) is er bij ons een tuinhuis geplaatst, geheel naar onze wens.

We hebben goede contacten gehad met zowel de verkoper als de montagemedewerkers.

We zijn zeer tevreden over het resultaat.

Een exclusief stuk vakmanschap wat te zien is in o.a. de pen en gat verbindingen.

We hopen er nog lang van te kunnen genieten en zullen dit mooie tuinhuis promoten.

028474f02d34f83f4fa03b4bdd083cc4?s=96&d=mm&r=g - Landelijke schuur
Fam. Tromp

Vraag: Inspiratieboek of prijsaanvraag:

     

     

    1-Vechtdal-BS-95-e1512037433320 - Landelijke schuur