eiken_carport_2 - Houten carport
eiken_carport - Houten carport

 Eiken houten Carport

Unieke maatwerk eikenhouten carports gemaakt van duurzame houtsoorten als eiken en larikshout, geheel in landelijke stijl.  Bij Vechtdal Bouwsystemen bent u op het juiste adres om uw wensen te realiseren. Met passie en ambachtelijk vakmanschap realiseren wij al jaren eikenhouten carports door heel Nederland en Belgie. Onze eikenhouten gebintensysteem geeft een unieke uitstraling aan uw nieuwe eikenhouten carport. Daarbij kunnen deze eikenhouten gebinten grote overspanningen bereiken. Deze luxe eikenhouten carports worden vervaardigd van duurzaam hoogwaardige houtsoorten als eerste klas Eikenhout en Larikshout. Door deze houtsoorten op de juiste manier toe te passen bezit uw nieuwe carport een lange levensduur en kunt u vele jaren genieten van uw nieuwe aanwinst. De Eikenhouten gebinten worden met traditioneel pen en gatverbinding in elkaar gemonteerd waardoor uw eikenhouten carport een authentiek karakter bezit.

 

 

Maatwerk
Wij realiseren hoogwaardige eikenhouten tuinhuizen geheel op maat en naar de wens van de opdrachtgever. Elk project is uniek en behandelen wij met uiterste zorg, passie en aandacht. 

Materialen
Wij werken alleen met hoogwaardige materialen als eerste klas eikenhout en larikshout. Door deze hoogwaardige materialen op de juiste manier toe te passen en te verwerken gaat uw nieuwe tuinhuis met veranda tientallen jaren mee. 

Ontwerp
Aan de hand van uw wensen en ideeën maken wij een prachtig 3d ontwerp, waardoor u een perfect beeld hebt van uw eikenhouten tuinhuis met veranda

Afspraak
Vooraf komen wij vrijblijvend bij u langs of nemen telefonisch contact met u op om uw wensen te bespreken, u te voorzien van deskundig advies en eventueel een prijsindicatie. 

Levertijd
Door ons klantgericht werken, flexibele bedrijfsvoering en unieke bouwsysteem kunnen wij uw tuinhuis binnen 3-6 weken realiseren. Wij staan voor onze afspraken, vooraf weet u duidelijk waar u aan toe bent, en welke datum de levering en montage plaats vindt.

Vraag: Inspiratieboek of prijsaanvraag:

     

     

    1-Vechtdal-BS-95-e1512037433320 - Houten carport