houten-tuinhuis-5 - Tuinhuis met veranda Deluxe
houten-tuinhuis-4 - Tuinhuis met veranda Deluxe
houten-tuinhuis-8 - Tuinhuis met veranda Deluxe
houten-tuinhuis-3 - Tuinhuis met veranda Deluxe

 

type Deluxe

Op zoek naar een tuinhuis dat niet alleen functioneel is maar ook een ware eyecatcher in uw tuin? Ontdek de tijdloze schoonheid en duurzaamheid van onze eikenhouten tuinhuizen met veranda. Onze ambachtelijke meesterwerken zijn op maat gemaakt en getuigen van pure vakmanschap. De combinatie van eersteklas eikenhout en larikshout zorgt voor een ongekende levensduur, waardoor u jarenlang kunt genieten van uw eigen oase van rust en sfeer in de buitenlucht.

Of u nu een elegante veranda wilt voor zomerse diners, een gezellige tuinkamer om te ontspannen of een praktisch tuinhuis voor opslag, onze eikenhouten creaties passen perfect in elk tuinontwerp. De authentieke pen- en gatverbindingen, het nostalgische hang- en sluitwerk en de natuurlijke vergrijzing van het hout voegen een vleugje landelijke charme toe aan uw buitenruimte.

Dus, laat de natuur uw tuin betoveren met de warmte en stijl van onze eikenhouten tuinhuizen. Neem een kijkje op onze website voor inspirerende foto's en informatie, en ontdek hoe u uw buitenleven naar een hoger niveau kunt tillen met de tijdloze elegantie van onze eikenhouten meesterwerken.

 

 

Maatwerk
Wij realiseren hoogwaardige eikenhouten tuinhuizen geheel op maat en naar de wens van de opdrachtgever. Elk project is uniek en behandelen wij met uiterste zorg, passie en aandacht. 
Ontwerp
Aan de hand van uw wensen en ideeën maken wij een prachtig 3d ontwerp, waardoor u een perfect beeld hebt van uw eikenhouten tuinhuis met veranda
Afspraak
Vooraf komen wij vrijblijvend bij u langs of nemen telefonisch contact met u op om uw wensen te bespreken, u te voorzien van deskundig advies en eventueel een prijsindicatie. 
Levertijd
Door ons klantgericht werken, flexibele bedrijfsvoering en unieke bouwsysteem kunnen wij uw tuinhuis binnen 3-6 weken realiseren. Wij staan voor onze afspraken, vooraf weet u duidelijk waar u aan toe bent, en welke datum de levering en montage plaats vindt.

Vraag: Inspiratieboek of prijsaanvraag:

     

     

    1-Vechtdal-BS-95-e1512037433320 - Tuinhuis met veranda Deluxe