Houten tuinhuis

Bent u op zoek naar een houten tuinhuis? Er zijn talloze mogelijkheden, variërend in stijlen en kwaliteit. Daarnaast kunt u een tuinhuis uitstekend combineren met een overkapping, tuinkamer of luifel, waardoor de keuzemogelijkheden nog verder toenemen. Tegenwoordig voegt een houten tuinhuis waarde toe aan uw tuin, erf en woning. Het is van belang te kiezen voor kwaliteit en duurzaamheid. Anders gezegd, investeren in een eikenhouten tuinhuis betekent investeren in kwaliteit, duurzaamheid en tijdloze charme.

We bouwen houten tuinhuizen in zowel landelijke als moderne stijl, waarbij we bewust kiezen voor duurzaam eiken of larikshout. De verbindingen worden altijd gemaakt met authentieke pen-en-gatverbindingen, waarbij vakmanschap voorop staat. En let op een houten tuinhuis laat zich uitstekend combineren met een overkapping of tuinkamer, waardoor u optimaal kunt genieten van het buitenleven. Voorafgaand aan de bouw ontwerpen wij uw tuinhuis op maat, rekening houdend met uw wensen, beschikbare ruimte en budget. Dus de keuze voor een platdak, lessenaarsdak of hellend dak met dakpannen behoort tot de mogelijkheden.

Meestal bouwen we tuinhuizen in een landelijke stijl. Het karakter van een landelijk tuinhuis is robuust, natuurlijk en duurzaam. Daarnaast straalt de stevige eiken constructie kracht uit, terwijl de strakke elementen zoals eiken ramen en deuren voor elegantie zorgen. Door het realiseren van moderne tuinhuizen met een strakke uitstraling en moderne bekleding. Op onze website vindt u diverse voorbeelden van eigentijdse tuinhuizen.

Met een rijke traditie in het op maat maken van tuinhuizen, vertalen wij uw visie naar een stijlvol ontwerp. We bieden dus zowel maatwerk als prefab bouwpakketten aan en proberen u te ontzorgen door ook de fundatie, dakgoten en elektrische voorbereiding te verzorgen. Onze ervaren timmerlieden realiseren met passie en vakmanschap tuinhuizen door heel Nederland en België. Neem een kijkje op onze website voor voorbeelden van referentieprojecten en ontdek de schoonheid van eikenhout. Met hoogwaardige materialen, zoals eikenhout en larikshout, garanderen wij langdurig genot van uw tuinhuis. Dankzij onze snelle montage kunt u binnen twee dagen genieten van uw nieuwe tuinhuis. Transformeer uw tuin met een stijlvol en functioneel eikenhouten tuinhuis, een tijdloos pronkstuk voor vele jaren plezier.

Ervaringen

Prachtig eindresultaat

Rated 5,0 out of 5

Vorige week heeft Vechtdal een prachtig tuinhuis met veranda bij ons geplaatst. Vanaf eerste moment prettig contact en super tevreden over het eindresultaat.

4923d08050e157f3edc8a249af787db6?s=96&d=mm&r=g - Houten Tuinhuis
Rob

Fantastisch tuinhuis

Rated 5,0 out of 5

Afgelopen zomer (2017) is er bij ons een tuinhuis geplaatst, geheel naar onze wens.

We hebben goede contacten gehad met zowel de verkoper als de montagemedewerkers.

We zijn zeer tevreden over het resultaat.

Een exclusief stuk vakmanschap wat te zien is in o.a. de pen en gat verbindingen.

We hopen er nog lang van te kunnen genieten en zullen dit mooie tuinhuis promoten.

028474f02d34f83f4fa03b4bdd083cc4?s=96&d=mm&r=g - Houten Tuinhuis
Fam. Tromp

Vraag: Inspiratieboek of prijsaanvraag:

     

     

    1-Vechtdal-BS-95-e1512037433320 - Houten Tuinhuis