Tuinhuisjes

Vechtdal Bouwsystemen realiseert ook tuinhuisjes, bergingen, eiken blokhutten, overkappingen en houten schuren in elke vorm en in alle maten. 
De uitgedachte constructie van stevige eikenhouten gebinten en kolommen in combinatie met lariks beschietingplanken en de toepassing van hergebruikte of nieuwe dakpannen geeft deze tuinhuisjes, bergingen, eiken blokhutten, overkappingen en houten schuren hun eigen charme en uitstraling. De flexibele bouwstijl en het maken en ontwerpen op maat maakt het mogelijk dat het getoonde model helemaal naar eigen wens gemaakt kan worden.

 

 

tuinhuisjes-2 - tuinhuisjes
tuinhuisjes-4 - tuinhuisjes
tuinhuisjes-5 - tuinhuisjes
tuinhuisjes-2-1 - tuinhuisjes
Maatwerk
Wij realiseren hoogwaardige eikenhouten tuinhuizen geheel op maat en naar de wens van de opdrachtgever. Elk project is uniek en behandelen wij met uiterste zorg, passie en aandacht. 
Materialen
Wij werken alleen met hoogwaardige materialen als eerste klas eikenhout en larikshout. Door deze hoogwaardige materialen op de juiste manier toe te passen en te verwerken gaat uw nieuwe tuinhuis met veranda tientallen jaren mee. 
Ontwerp
Aan de hand van uw wensen en ideeën maken wij een prachtig 3d ontwerp, waardoor u een perfect beeld hebt van uw eikenhouten tuinhuis met veranda
Afspraak
Vooraf komen wij vrijblijvend bij u langs of nemen telefonisch contact met u op om uw wensen te bespreken, u te voorzien van deskundig advies en eventueel een prijsindicatie. 
Levertijd
Door ons klantgericht werken, flexibele bedrijfsvoering en unieke bouwsysteem kunnen wij uw tuinhuis binnen 3-6 weken realiseren. Wij staan voor onze afspraken, vooraf weet u duidelijk waar u aan toe bent, en welke datum de levering en montage plaats vindt.

Vraag: Inspiratieboek of prijsaanvraag:

     

     

    1-Vechtdal-BS-95-e1512037433320 - tuinhuisjes