tuinhuisjes-2 - tuinhuisjes
tuinhuisjes-4 - tuinhuisjes
tuinhuisjes-5 - tuinhuisjes
tuinhuisjes-2-1 - tuinhuisjes

Tuinhuisjes

Vechtdal Bouwsystemen biedt ook de realisatie van tuinhuisjes, bergingen, eikenhouten blokhutten, overkappingen en houten schuren in diverse vormen en afmetingen. De doordachte constructie bestaat uit stevige eikenhouten gebinten en kolommen, in combinatie met larikshouten bekleding en het gebruik van zowel hergebruikte als nieuwe dakpannen. Deze elementen geven de tuinhuisjes, bergingen, eikenhouten blokhutten, overkappingen en houten schuren hun eigen unieke charme en uitstraling. De flexibele bouwstijl en de mogelijkheid om op maat te ontwerpen stellen u in staat om het weergegeven model volledig aan uw eigen wensen aan te passen.

Maatwerk
Wij realiseren hoogwaardige eikenhouten tuinhuizen geheel op maat en naar de wens van de opdrachtgever. Elk project is uniek en behandelen wij met uiterste zorg, passie en aandacht. 
Materialen
Wij werken alleen met hoogwaardige materialen als eerste klas eikenhout en larikshout. Door deze hoogwaardige materialen op de juiste manier toe te passen en te verwerken gaat uw nieuwe tuinhuis met veranda tientallen jaren mee. 
Ontwerp
Aan de hand van uw wensen en ideeën maken wij een prachtig 3d ontwerp, waardoor u een perfect beeld hebt van uw eikenhouten tuinhuis met veranda
Afspraak
Vooraf komen wij vrijblijvend bij u langs of nemen telefonisch contact met u op om uw wensen te bespreken, u te voorzien van deskundig advies en eventueel een prijsindicatie. 
Levertijd
Door ons klantgericht werken, flexibele bedrijfsvoering en unieke bouwsysteem kunnen wij uw tuinhuis binnen 3-6 weken realiseren. Wij staan voor onze afspraken, vooraf weet u duidelijk waar u aan toe bent, en welke datum de levering en montage plaats vindt.

Vraag: Inspiratieboek of prijsaanvraag:

     

     

    1-Vechtdal-BS-95-e1512037433320 - tuinhuisjes