Houten Schuur

28 mei 2015

Op zoek naar een houten schuur? Wij realiseren voor uw duurzame hoogwaardige houten schuren geheel op maat en naar uw wensen. Onze houten schuur wordt gemaakt van eerlijke materialen als eerste klas eikenhout en larikshout. Een houten schuur kan bij onze firma geheel prefab gemaakt worden.

houten_schuur_(1) - Houten Schuur

Tegenwoordig wordt een houten schuur niet alleen meer als opbergruimte, dierenverblijf of berging gebruikt. Maar ook combinaties zijn populair. Een prachtige houten schuur gecombineerd met een luifel, overkapping of veranda onder 1 dak. Daarbij is het belangrijk dat een houten schuur sfeer uitstraalt. Dit kan bereikt worden met een houten schuur van onze firma, wij werken met eiken en larikshout, hetgeen een landelijke uitstraling geeft, maar ook sfeervol en stijlvol oogt. 

houten_schuur_(4) - Houten Schuur

Vooraf bespreken wij uw wensen, en gaan aan de hand van uw wensen een 3d ontwerp maken. Uw nieuwe houten schuur wordt in 3d tot in detail uitgewerkt, zodat u precies weet wat u krijgt. In een offerte worden alle materialen duidelijk omschreven en benoemd. Ook de prijscondities, levertijd en overige condities worden beschreven. 

houten_schuur_(2) - Houten Schuur

Details zijn bij een houten schuur zeer belangrijk. De details vormen uiteindelijk het eindresultaat. Daarom denken wij altijd vooraf vakkundig na over vorm, verhoudingen en details. Wij zorgen dat dit wordt verwerkt in de 3d ontwerp, zodat wij duidelijk naar de klant onze voorstellen en details kunnen communiceren.

Op de bovenstaande houten schuur ziet u bijvoorbeeld eikenhouten opgeklamte deuren. Een degelijk en vakkundige deur met prachtige look. De nostalgische zwarte hang en sluitwerk maken deze deur compleet en exclusief. Ook de eikenhouten ramen met luiken en roedes geven deze houten schuur extra allure.

houten_schuur_(6) - Houten Schuur

Zoals al eerder benoemd, wordt tegenwoordig een houten schuur vaak gecombineerd met luifel, overkapping of houten veranda. Het geheel onder 1 dak maakt het totaal plaatje compleet. Zoals u ziet werken wij de binnenzijde vakkundig af met eikenhouten gebinten en larikshouten wanddelen. Deze uitstraling en de geur van deze houtsoort geeft rust en harmonie met de omgeving. Met terrasverwarmers of houtkachel kunt u bijna het hele jaar door optimaal genieten van het buitenleven en de gezonde buitenlucht.

houten_schuur_(8) - Houten Schuur

Onze werknemers zijn vakmensen die liefde en passie hebben voor ambachtelijk vakwerk. Eikenhouten gebinten en kolommen met traditionele pen en gat verbinding, geeft uw nieuwe houten schuur natuurlijk extra allure en exclusiviteit. Uw houten schuur is met deze prachtige ambachtelijke verbindingen verzekerd van kwaliteit, stabiliteit maar bovenal exclusiviteit. 

houten_schuur_(1) - Houten Schuur

Niet wij maar onze producten moeten u overtuigen van de meerwaarde. Laat u daarom inspireren door de talloze foto’s van houten schuren op onze website. Vraag vrijblijvend informatie en een brochure op. Of neem eens een kijkje bij referentieprojecten. Wij staan voor u klaar om u vakkundig en eerlijk te informeren, vrijblijvend informatie en een offerte te sturen, of geheel vrijblijvend een afspraak met u te maken.