Nostalgisch tuinhuis met tuinkamer in Neede.

28 mei 2015

Dit voorjaar optimaal genieten van het buitenleven? Met een nostalgisch tuinhuis met grote tuinkamer verlengt u uw buitenseizoen. 

Tot in de late avonduurtjes genieten van de warme temperaturen en fijne buitenlucht? Dat kan optimaal met een prachtige eikenhouten tuinhuis met tuinkamer. Met een houtkachel of terrasverwarmers zorgt u dat de temperatuur aangenaam blijft, u geniet van comfort. De barbecue en buitenkeuken binnen handbereik, lounchset altijd paraat en de rust van de natuur. Onze tuinhuizen met tuinkamers worden geheel gemaakt van eikenhout en larikshout, daardoor ruikt u de natuurlijke geur van hout, ervaart u de charme van prachtige robuuste eikenhouten gebinten en geniet u van de nostalgische uitstraling. 

Wij realiseren deze eikenhouten tuinhuis met tuinkamer voor u geheel op maat en naar uw wensen. U geeft uw wensen en eisen aan, wij zorgen dat het van a tot z vakkundig wordt geregeld en gemaakt. Wij houden u tijdens de bouwperiode op de hoogte, en stemmen alle details tot op de puntjes met u af. U hoeft zich geen zorgen te maken over bouwoverlast of bouwafval, wij plaatsen en monteren uw nieuwe tuinhuis met tuinkamer geheel binnen 2 werkdagen.

Laat u inspireren door de foto’s en vraag vrijblijvend informatie.

houten_tuinkamer__(1) - Nostalgisch tuinhuis met tuinkamer in Neede.

houten_tuinkamer__(2) - Nostalgisch tuinhuis met tuinkamer in Neede.

houten_tuinkamer__(3) - Nostalgisch tuinhuis met tuinkamer in Neede.

houten_tuinkamer__(5) - Nostalgisch tuinhuis met tuinkamer in Neede.

houten_tuinkamer__(6) - Nostalgisch tuinhuis met tuinkamer in Neede.