Prachtige eikenhouten tuinhuis met veranda hoekmodel geplaatst in Groesbeek.

4 november 2015

Afgelopen periode hebben wij een prachtige eikenhouten tuinhuis met veranda variant hoekmodel mogen plaatsen in Groesbeek. Deze eikenhouten tuinhuis met veranda is geheel prefab op maat gemaakt en in slechts enkele dagen gemonteerd. 

Deze opdrachtgever volgde ons al reeds een lange tijd via internet, en na een bezoek aan onze werkplaats en bezichtiging van referentie projecten in de omgeving van Hardenberg gaven zij te kennen graag met ons het verdere traject te doorlopen.

Aan de hand van de besproken wensen hebben wij een 3d ontwerp gemaakt, waardoor visueel de verhoudingen, model en details goed zichtbaar werden. Na enkele wijzigingen in het ontwerp, hebben wij op basis van dit uitgewerkte 3d ontwerp een vrijblijvende prijsofferte gemaakt waarbij alle onderdelen en condities beschreven zijn.

Er werd zowel op het ontwerp als op de prijsopgave positief gereageerd, waardoor de vervolgafspraak snel gemaakt werd om de details te bespreken en de plaats te bekijken.

Vervolgens is na goedkeuring van de documenten de productieproces van start gegaan. Alles is prefab op maat gemaakt in de werkplaats, en met transport afgeleverd ter plaatse in Groesbeek. 

Deze eikenhouten tuinhuis met veranda variant hoekmodel, is gemaakt van duurzaam en eerlijke materialen als eerste klas eiken en larikshout. De robuust eikenhouten gebinten en kolommen zijn op ambachtelijke wijze vervaardigt met pen en gatverbindingen. Tussen deze eikenhouten gebinten en kolommen zitten larikshouten gepotdekselde wandelementen. Larikshout bezit evenals eikenhout een duurzaam karakter en oogt landelijk.

De fundatie van deze eikenhouten tuinhuis met veranda variant hoekmodel bestaat uit metselwerk. Gekozen is voor een donkere steen die rust uitstraalt en daarbij niet snel vies oogt. Ook de doorgestreken voeg is donker van kleur om zo de bovenbouw van deze eikenhouten tuinhuis met veranda goed te laten uitsteken.

Naast de robuust eikenhouten gebinten en kolommen zijn de deuren en ramen ook gemaakt van eerste klas geselecteerd eikenhout. De eikenhouten deuren zijn voorzien van zwart nostalgisch hang en sluitwerk. 

Het dakwerk bestaat uit verbeterd Hollandse dakpannen, deze dakpannen worden meestal gebruikt aangekocht waardoor de genuanceerde kleur en look nog beter tot uitstraling komt.

eikenhouten_tuinhuis_met_veranda_hoekmodel_groesbeek_(7) - Prachtige eikenhouten tuinhuis met veranda hoekmodel geplaatst in Groesbeek.

eikenhouten_tuinhuis_met_veranda_hoekmodel_groesbeek_(2) - Prachtige eikenhouten tuinhuis met veranda hoekmodel geplaatst in Groesbeek.

eikenhouten_tuinhuis_met_veranda_hoekmodel_groesbeek_(3) - Prachtige eikenhouten tuinhuis met veranda hoekmodel geplaatst in Groesbeek.

eikenhouten_tuinhuis_met_veranda_hoekmodel_groesbeek_(5) - Prachtige eikenhouten tuinhuis met veranda hoekmodel geplaatst in Groesbeek.

eikenhouten_tuinhuis_met_veranda_hoekmodel_groesbeek_(6) - Prachtige eikenhouten tuinhuis met veranda hoekmodel geplaatst in Groesbeek.

eikenhouten_tuinhuis_met_veranda_hoekmodel_groesbeek_(8) - Prachtige eikenhouten tuinhuis met veranda hoekmodel geplaatst in Groesbeek.