Stijlvolle eikenhouten berging met overkapping geplaatst in Ruinerwold.

1 augustus 2015

Een prachtige eikenhouten berging met overkapping is opgeleverd in Ruinerwold. Deze houten berging met overkapping is geheel op maat gemaakt, naar de wensen van onze opdrachtgever.

Afgelopen week is in Ruinerwold deze eikenhouten berging met overkapping opgeleverd. Een prachtig eindresultaat die wij u met gepaste trots tonen. Deze eikenhouten berging met overkapping is geheel op traditionele wijze vervaardigt. Dit betekend met authentieke details, als eikenhouten gebinten en kolommen met pen en gatverbindingen. De met de hand vervaardigde doken laten de schoonheid van de eeuwenoude ambachtsvak zien.

Met duurzame en hoogwaardige materialen als eerste klas eiken en larikshout is deze eikenhouten berging met overkapping geheel prefab op maat gemaakt in de werkplaats in Hardenberg. Slechts in twee dagen hebben wij deze prachtige eikenhouten berging met overkapping geplaatst en gemonteerd in Ruinerwold.

Deze eikenhouten berging met overkapping, is gefundeerd op een hardhouten azobe ringbalkfundatie met verankeringpalen en betonpoeren. Deze stabiele en degelijke fundatiesysteem geeft een goede fundament voor de eikenhouten berging met overkapping.

De wandelementen zijn uitgevoerd in eerste klas larikshout, gepotdekseld toegepast. Deze larikshouten wandelementen geven een landelijke uitstraling, en is tevens geheel onderhoudsvrij. Tussen deze larikshouten wandelementen zitten eikenhouten gebinten en kolommen. Geheel vervaardigd met traditionele pen en gatverbindingen, een eeuwenoude ambachtsvak wordt daardoor in zijn schoonheid zichtbaar.

Eén van de wensen van onze gewaardeerde opdrachtgever was, om het dak te voorzien van zonnepanelen. Daarom is gekozen voor een lessenaarsdak die gepositioneerd is op het zuiden. Een maximaal rendement, degelijke constructie en toch niet afbreuk doende aan de landelijke uitstraling.

Wilt u ook informatie over de mogelijkheden bij u in uw tuin? Vraag dan geheel vrijblijvend informatie, gesprek of brochure bij ons op.

houten_berging_met_overkapping_(8) - Stijlvolle eikenhouten berging met overkapping geplaatst in Ruinerwold.

houten_berging_met_overkapping_(1) - Stijlvolle eikenhouten berging met overkapping geplaatst in Ruinerwold.

houten_berging_met_overkapping_(5) - Stijlvolle eikenhouten berging met overkapping geplaatst in Ruinerwold.

houten_tuinhuis_met_overkapping - Stijlvolle eikenhouten berging met overkapping geplaatst in Ruinerwold.

houten_berging_met_overkapping_(2) - Stijlvolle eikenhouten berging met overkapping geplaatst in Ruinerwold.

houten_berging_met_overkapping_(3) - Stijlvolle eikenhouten berging met overkapping geplaatst in Ruinerwold.