Stijlvolle eikenhouten tuinhuis met tuinkamer opgeleverd in Andijk. (Noord Holland)

14 juli 2015

Ook in Andijk (Noord Holland) is deze week weer een prachtige eikenhouten tuinhuis met tuinkamer opgeleverd. Deze eikenhouten tuinhuis met tuinkamer is geheel op maat gemaakt en als prefab bouwpakket geleverd en door de opdrachtgever zelf gemonteerd.

Vooraf is de opdrachtgever bij ons ter plaatse in Hardenberg op bezoek geweest, om onder genot van een kop koffie, zijn wensen en de situatie mondeling te bespreken. Aan de hand van duidelijke foto’s, die deze opdrachtgever had meegenomen, konden wij vooraf een duidelijk beeld krijgen van de situatie. 

Zoals u op foto’s ziet, is hier op in gespeeld. Deze eikenhouten tuinhuis met tuinkamer is exact op maat tussen de bestaande tuin inrichting geplaatst. Deze eikenhouten tuinhuis met tuinkamer is door de opdrachtgever zelf gemonteerd, hiervoor hebben zij vooraf duidelijke beschrijvingen en handleiding van ons ontvangen. 

Deze eikenhouten tuinhuis met tuinkamer is gemaakt van geselecteerd eerste klas eiken en larikshout. De prachtige eikenhouten kolommen en liggers zijn uitgevoerd met de traditionele pen en gat verbindingen. Geheel vooraf op maat gemaakt, zodat de opdrachtgever dit als een bouwpakket in elkaar kon zetten. Tussen deze robuust eikenhouten kolommen en liggers zitten larikshouten wandelementen gepotdekseld aangebracht. De wanden zijn horizontaal bekleed en de gevels verticaal.

Het kozijnhout en de deuren is gemaakt van eerste klas gedroogd eikenhout, en is vooraf gemonteerd in de elementen. Daardoor hoeft de opdrachtgever deze deur en kozijn niet ter plaatse af te stellen, en monteren.

Alle onderdelen waren op maat gemaakt, en konden als bouwpakket in elkaar worden gezet. Kortom, ook een zelfbouw eikenhouten tuinhuis met tuinkamer heeft een stijlvolle uitstraling en is een meerwaarde op uw erf of tuin.

Vraag geheel vrijblijvend informatie, brochure of een persoonlijk gesprek aan?

eiken_tuinhuis_met_tuinkamer_Andijk_(1) - Stijlvolle eikenhouten tuinhuis met tuinkamer opgeleverd in Andijk. (Noord Holland)

eiken_tuinhuis_met_tuinkamer_Andijk_(2) - Stijlvolle eikenhouten tuinhuis met tuinkamer opgeleverd in Andijk. (Noord Holland)

eiken_tuinhuis_met_tuinkamer_Andijk_(3) - Stijlvolle eikenhouten tuinhuis met tuinkamer opgeleverd in Andijk. (Noord Holland)

eiken_tuinhuis_met_tuinkamer_Andijk_(4) - Stijlvolle eikenhouten tuinhuis met tuinkamer opgeleverd in Andijk. (Noord Holland)

eiken_tuinhuis_met_tuinkamer_Andijk_(5) - Stijlvolle eikenhouten tuinhuis met tuinkamer opgeleverd in Andijk. (Noord Holland)