Stijlvolle eikenhouten tuinkamer met overkapping geplaatst in Sluiskil.

8 april 2016

Een prachtige eikenhouten tuinkamer met overkapping is deze week opgeleverd in Sluiskil. De karakteristieke eikenhouten gebinten in combinatie met gepotdekselde wanden geven deze eikenhouten tuinkamer met overkapping een stijlvolle uitstraling. Wij hebben deze eikenhouten tuinkamer met overkapping geheel op maat en naar wens van de opdrachtgever gerealiseerd.

In de eerste telefoon en mail contacten was al duidelijk dat deze opdrachtgever een luxe eikenhouten tuinkamer wilde bouwen met daarbij enkele maatwerk wensen. De tuinkamer moest naadloos aansluiten bij de inrichting van de tuin, en tevens betrokken worden bij het terras. Door middel van grote eikenhouten puien met dubbele deuren, kan deze tuinkamer bij mooi weer, dienen als een verlengstuk van het buitenterras.

Ook wensten onze opdrachtgever graag de eikenhouten tuinkamer geheel  geïsoleerd, zodat de eikenhouten tuinkamer het hele jaar door gebruikt kan worden. Alle wanden en dak zijn geïsoleerd met hoogwaardig xps isolatie, en aan de binnenzijde afgetimmerd met eerste klas larikshout.

Boven de overkapping is een zolder gerealiseerd, waar spullen kunnen worden opgeborgen, maar ook tevens gasten kunnen verblijven en logeren. Door middel van een rustiek ossenoog heeft deze zolder voldoende licht.

Aankomende weken wordt deze eikenhouten tuinkamer met overkapping ingericht, foto’s van het eindresultaat volgen dan spoedig.

Ook interesse in een maatwerk eikenhouten buitenverblijf of tuinkamer met overkapping. Informeer geheel vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Eiken houten tuinkamer met overkapping

06-IMG_2764 - Stijlvolle eikenhouten tuinkamer met overkapping geplaatst in Sluiskil.

Eiken houten tuinkamer met overkapping

05-IMG_2763 - Stijlvolle eikenhouten tuinkamer met overkapping geplaatst in Sluiskil.

Eiken houten tuinkamer met overkapping

02-IMG_2760 - Stijlvolle eikenhouten tuinkamer met overkapping geplaatst in Sluiskil.

Eiken houten tuinkamer met overkapping

eiken_terrasoverkapping_(5) - Stijlvolle eikenhouten tuinkamer met overkapping geplaatst in Sluiskil.

Eiken houten tuinkamer met overkapping

eiken_terrasoverkapping_(6) - Stijlvolle eikenhouten tuinkamer met overkapping geplaatst in Sluiskil.

Eiken houten tuinkamer met overkapping

08-IMG_2766 - Stijlvolle eikenhouten tuinkamer met overkapping geplaatst in Sluiskil.

Eiken houten tuinkamer met overkapping

11-IMG_2769 - Stijlvolle eikenhouten tuinkamer met overkapping geplaatst in Sluiskil.