Stijlvolle houten schuur met platdak geplaatst in Dinteloord.

4 januari 2016

In Dinteloord hebben wij vorige week een prachtige eikenhouten schuur met platdak mogen plaatsen. Deze houten schuur met platdak is gemaakt van duurzame en eerlijke materialen als eerste klas eiken en larikshout. Robuust eikenhouten kolommen en gebinten, in combinatie met larikshouten potdeksel wanden, geven deze houten schuur een landelijke uitstraling. Deze schuur is op maat gemaakt en dient als opslag voor tuingereedschap en terras spullen.

Details maken het resultaat, een gezegde dat goed opgaat met een houten schuur. Om te zorgen dat de uitstraling en verhoudingen kloppen, realiseren wij deze schuren geheel op maat, en programmeren wij vooraf alles in 3d en 2d tekenwerk. Alle details kunnen daardoor goed worden afgestemd.

Deze houten schuur met platdak wordt vervolgens geheel prefab gemaakt in onze werkplaats in Hardenberg en in slechts twee dagen gemonteerd in uw tuin. Daardoor heeft u weinig bouwoverlast, en bouwafval. Tevens kunt u vrijwel direct genieten van uw nieuwe eikenhouten schuur. Het is tevens zowel mogelijk deze eikenhouten schuren op maat als bouwpakket te kopen, of geheel geleverd en gemonteerd inclusief fundatie, binnenbekleding en waterafvoer.

Laat u inspireren door de foto’s van deze eikenhouten schuur met platdak, en vraag geheel vrijblijvend informatie aan. Contact 

 schuur_met_platdak_(7) - Stijlvolle houten schuur met platdak geplaatst in Dinteloord.

Houten schuur

schuur_met_platdak_(5) - Stijlvolle houten schuur met platdak geplaatst in Dinteloord.

Houten schuur 

schuur_met_platdak_(3) - Stijlvolle houten schuur met platdak geplaatst in Dinteloord.

Houten schuur

schuur_met_platdak_(6) - Stijlvolle houten schuur met platdak geplaatst in Dinteloord.