Authentiek eiken bijgebouw met tuinkamer op maat gemaakt.

19 november 2015

Een eiken bijgebouw met tuinkamer verlengt uw buitenseizoen. Niet langer bent u weersafhankelijk om in uw tuin te genieten van het gezonde buitenleven. Met een eiken bijgebouw voorzien van een tuinkamer kunt u nu van het vroege voorjaar tot late najaar genieten van het buitenleven. Een terrasverwarmer, houtkachel of gaskachel zorgt bij lagere temperaturen voor warmte. Naast de warmte van de kachel is het uiteraard ook de sfeer en charme van eikenhout die het behaaglijk maakt onder uw eiken bijgebouw met tuinkamer.

Maatwerk is bij ons standaard, wij ontwerpen deze eiken bijgebouw met tuinkamer geheel naar uw wensen. Daarbij houden wij rekening met uw huidige of nieuw aan te leggen tuinindeling. Wij ontwerpen in 3d programmering zodat het bij u direct begint te leven, en u een perfect beeld hebt van het ontwerp en de uitvoering.

Als geen ander weten wij hoe belangrijk kwaliteit voor u is, daarom realiseren wij deze eiken bijgebouw met tuinkamer geheel op ambachtelijke wijze met de meest pure ambacht. De schoonheid van het eeuwenoude ambachtsvak vindt u terug in de prachtige eikenhouten pen en gatverbindingen. Met traditioneel geslagen eiken doken worden de korbelen vastgezet. 

Alles wordt prefab op maat gemaakt in onze werkplaats, zodat u zo min mogelijk bouw overlast heeft, en de bouwtijd zo kort mogelijk is. Op de bouwplaats realiseren wij het in slechts twee dagen.

Wanneer u meer informatie, een vrijblijvend gesprek of inspiratie boek wenst, neem dan contact met ons op.

 

buitenkamers - Authentiek eiken bijgebouw met tuinkamer op maat gemaakt.

buitenkamer - Authentiek eiken bijgebouw met tuinkamer op maat gemaakt.

robuuste_buitenkamers - Authentiek eiken bijgebouw met tuinkamer op maat gemaakt.

exclusieve_buitenkamer - Authentiek eiken bijgebouw met tuinkamer op maat gemaakt.

houten_buitenkamer - Authentiek eiken bijgebouw met tuinkamer op maat gemaakt.

duurzame_buitenkamer - Authentiek eiken bijgebouw met tuinkamer op maat gemaakt.