Ontdek de charme van een eiken bijgebouw.

18 november 2015

De charme van een eikenhouten bijgebouw gaat verder dan alleen de stijlvolle uitstraling. De aangename geur van eikenhout geeft u rust en tevens laat het u opbloeien in de landelijke sferen. Deze eiken bijgebouwen zijn zeer duurzaam en gemaakt van eerlijke en ecologische materialen. Met een eiken bijgebouw heeft u een eerlijk product met toch een lange levensduur, en kunt jaren zorgeloos genieten van het gezonde buitenleven. 

Het buitenleven is in opkomst. Van het vroege voorjaar tot laat in het najaar kan er genoten worden van het gezonde buitenleven. Een eikenhouten bijgebouw is daarvoor het product bij uitstek. De charme en tijdloze schoonheid van een eikenhout bijgebouw brengen de natuurlijke sferen optimaal in uw tuin. Heerlijk na een dag tuinieren of werken ontspannen in uw eiken bijgebouw. 

Een eiken bijgebouw is in alle wensen te bouwen. Elke tuin of landgoed heeft haar eigen charmes en architectuur. Daarom is het belangrijk hierin mee te gaan, en uw eiken bijgebouw geheel op maat te laten ontwerpen. Het ontwerp kan variëren van een klein knus bijgebouw tot grote eiken bijgebouw waarin een feest, vergadering of bijeenkomst gehouden kan worden. Uw wensen staan in het ontwerp vooraan, u bepaalt daarin de richting en wij verzorgen de vorm en authentieke detaillering.

landelijke_schuren - Ontdek de charme van een eiken bijgebouw.

groot_tuinhuis - Ontdek de charme van een eiken bijgebouw.

buitenkamers - Ontdek de charme van een eiken bijgebouw.

tuinhuizen - Ontdek de charme van een eiken bijgebouw.

eiken_tuinhuis_1 - Ontdek de charme van een eiken bijgebouw.