Houten tuinhuis met overkapping en brandhoutberging geplaatst te Hardenberg.

9 november 2015

Afgelopen week is er weer een stijlvol houten tuinhuis met overkapping en brandhoutberging opgeleverd in Hardenberg. De tuin loopt aan de achterzijde schuin, het tuinhuis is met deze schuinte mee gebouwd. Daardoor mag met recht gezegd worden dat deze houten tuinhuis met overkapping en brandhoutberging geheel op maat gemaakt is. Naast de toegepaste maatwerk, is deze houten tuinhuis met overkapping en brandhoutberging geheel gemaakt van duurzame en eerlijke materialen als eerste klas larikshout.

5-larikshouten_tuinhuis_met_overkapping__(5) - Houten tuinhuis met overkapping en brandhoutberging geplaatst te Hardenberg.

6-larikshouten_tuinhuis_met_overkapping__(6) - Houten tuinhuis met overkapping en brandhoutberging geplaatst te Hardenberg.

7-larikshouten_tuinhuis_met_overkapping__(7) - Houten tuinhuis met overkapping en brandhoutberging geplaatst te Hardenberg.

3-larikshouten_tuinhuis_met_overkapping__(3) - Houten tuinhuis met overkapping en brandhoutberging geplaatst te Hardenberg.

2-larikshouten_tuinhuis_met_overkapping__(2) - Houten tuinhuis met overkapping en brandhoutberging geplaatst te Hardenberg.

1-larikshouten_tuinhuis_met_overkapping__(1) - Houten tuinhuis met overkapping en brandhoutberging geplaatst te Hardenberg.